White turtleneck body

Daar gaat ie dan, mijn laatste outfit voor 2015 staat online. Aangezien het warm genoeg is, met mijn favoriete pumps en een crèmekleurige turtleneck body met korte mouwen. Zoals je weet hou ik nu eenmaal van simpele outfits zonder al te veel frutsels. Het moet lekker zitten en er mooi uitzien. Wat ik wel leuk vind zijn gekke accessoires en mooie tassen, die vind je dan ook weer terug in deze outfit.

turtleneck body

Bij deze outfit heb ik dan ook gekozen voor een crèmekleurige tas met gouden studs. Aan mijn tas heb ik twee bag bugs gehangen. Althans Fendi noemt deze grappige pompoms met gezichtjes bag bugs. Die van Fendi kosten ‘maar’ €600,-. De pompoms die ik heb, kun je voor een zachter prijsje vinden bij River Island en H&M. Ze zijn lekker fel van kleur en geven je outfit een gezellig bolletje kleur.

fendi bag bugs

Alhoewel ik de ketting erg mooi vind, ben ik er niet zo blij mee. Aan de achterkant zitten namelijk scherpe puntjes die haaltjes hadden achtergelaten op de body. Gelukkig is het niet zo erg, maar deze ketting kan ik je dus niet aanraden bij dunne stoffen. Al met al ben ik blij met deze outfit. Die body is trouwens echt een uitkomst. Ik kan gaan zitten zonder dat mijn shirt uit mijn broek schiet, heerlijk!

Wat vind jij van deze outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

bodystocking outfit

Items

YAS: Crèmekleurige turtleneck body
H&M: Ketting, kleine pompom en shaping jeans
Zara: Pumps met metalen hakken
Boohoo: Bucket bag
River Island: Grote roze pompom

outfit of the day

h&m shaping jeans

minimalistic outfit

outfit met jeans

nederlandse fashion blogger

winter outfit 2015

outfit kaya quintana

casual outfit met witte top

outfit met coltrui

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.