Winter make-up routine

It’s beauty time! In de onderstaande video laat ik je graag mijn winter make-up routine zien. Ik gebruik in de winter namelijk andere producten dan in de zomer. Met name mijn foundation en concealer worden ingewisseld voor andere merken en tinten. Ik ben namelijk niet gezegend met een lekker tintje. Helaas heb ik wel een heel bleke huid en verlies van pigment. Vooral in de winter is dat beter te zien, dus kom maar op met die high coverage!

winter make-up routinePIN IT!

In de winter maak ook graag gebruik van de wat warmere tinten en highlighters met gouden glansdeeltjes. Zo gebruik ik alweer een paar maanden de Benefit Coralista blush en ben ik nu de MUA undress your skin highlighter aan het testen. In de onderstaande video laat ik je precies zien hoe ik mijn winter make-up routine eruitziet. Uiteraard deel ik ook weer wat handige make-up art tips.

Shall we tango?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty tips, thanks babe!

 

 

Genoemde producten

 1. Melvita daycream via Melvita
 2. Rodial snake eye cream via Ici paris
 3. Chanel perfection lumiere foundation #20 beige via Douglas
 4. Clarins Instant light concealer #1 via Douglas
 5. Laura Mercier secret brightening powder via de Bijenkorf
 6. Maybelline Fit me powder #120 via Bol.com
 7. Inglot shaping powder via Inglot
 8. Benefit Coralista blush via Douglas
 9. MUA undress your skin highlighter via het Kruidvat
 10. Charlotte Tilbury Bar of gold via de Bijenkorf
 11. MAC Soar lip liner via de Bijenkorf
 12. Too Faced natural eye palette via Sephora
 13. Makeup studio eyebrow pencil via Makeup Studio
Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.