Yves Rocher Glossy lip pen

Ook bij Yves Rocher kun je een soort chubby stick vinden. De Yves Rocher Glossy lip pen is verkrijgbaar in zes kleuren en kost normaal gesproken €13,90. In dit artikel gaan wij deze Glossy lip pennen eens goed aan de tand voelen. Want wat maakt ze zo goed? Ten eerste zitten er volgens Yves Rocher geen parabenen in. Heel erg fijn, want daar ben ik allergisch voor.

yves rocher glossy lip pen

Daarnaast hoef je de Glossy lip pen niet te slijpen, simpelweg omhoog draaien zorgt voor een nieuwe lading lip balm. De rest van de verpakking is zonder poespas maar wel in super leuke kleuren beschikbaar. De kleuren van de pennen komen overeen met de kleur van de lip balms. De kleurselectie bestaat enkele felle en maar ook diepere tinten. Er zit in ieder geval voor iedereen een kleurtje bij.

yves rocher glossy lip pen

De lip balms zijn zoals beloofd hydraterend en voelen erg prettig aan op mijn lippen. Ze zijn niet plakkerig en zijn daardoor makkelijk aan te brengen. Echter heb je van sommige kleuren wel iets meer laagjes nodig om de kleur intenser te krijgen. Dat is dan ook meteen een nadeel van de Yves Rocher Glossy lip pen. Tevens blijft de kleur niet lang op je lippen zitten en dat betekent vaak bijwerken.

yves rocher lip balm

Op de swatch foto’s in dit artikel kun je direct de prachtige glans opmerken. Die glans vind ik erg mooi want die komt erg overeen met de glans die je van een lipgloss zou krijgen. Naar mijn mening zijn de Glossy lip pennen een leuk make-up product voor in de zomer, als je op het strand of het terras even snel iets aan je look wilt doen. De pen is immers makkelijk in je tas te mikken. Zoek je iets wat lekker lang blijft zitten tijdens een drukke dag? Dan zou ik niet voor deze lip balms gaan.

Wat vind jij van de Yves Rocher Glossy lip pen, iets voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram en Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

yves rocher radiant lip crayon

yves rocher glossy lip pen review

 

yves rocher glossy lip pen swatches

Aquarelle, Flamboyant, Rose somptuex, Purple lumineux, Bordeaux en Mauve tendre

yves rocher glossy lip pen swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.