Yves Rocher kerst collectie 2015

Je kon de mooie paletten van Yves Rocher al zien in mijn nieuwste unboxing video. In dit artikel licht ik ze extra uit met een heleboel mooie foto’s en swatches. Want de Yves Rocher kerst collectie bevat onder andere twee fantastisch oogschaduw paletten.* Tevens vind je ook een Limited edition blush* in de collectie, waar je echt heel hebberig van wordt. Yes, Yves Rocher doet het wat verpakkingen betreft altijd goed.

yves rocher kerst collectie

yves rocher kerstcollectie

Laten we maar meteen kijken naar die mooie limited edition blush. Die ziet er echt prachtig uit en ik zou het zonde vinden om deze blush te gebruiken. Voorlopig raak ik deze blush dus nog maar niet aan, zodat ik kan nog even kan genieten van het mooie design. De blush bestaat uit vijf verschillende kleuren die je met elkaar kunt mixen voor een mooie blos op de wangen. Tevens vind je op de blush de gouden opdruk die voor kleine glansdeeltjes zorgt. Looks good right?

yves rocher kerst collectie 2015

yves rocher blush limited edition

Alhoewel Yves Rocher het een blush noemt vind ik het eerder een all over face powder. Tevens is de gouden opdruk al snel verdwenen als je er met een penseel overheen gaat. De eerste keer zal je dus wellicht wat glitters zien verschijnen, maar de derde keer zullen die verdwenen zijn. Het is in ieder geval een mooie poeder die je eerder zal gebruiken als een face powder om de teint een beetje op te frissen.

yves rocher limited edition blush

yves rocher blush

De oogschaduw paletten hebben net zoals de blush een prachtige gouden verpakking. In elk palette vind je vijf kleuren die bij elke huidskleur passen. Alle kleuren passen bij elkaar zodat je diverse looks kunt maken die qua kleuren goed matchen. In het eerste palette genaamd Nude vind je zachte tinten die je gemakkelijk overdag kunt dragen. Persoonlijk vind ik deze kleuren het allermooiste voor overdag, met name de zachte champagne tint.

yves rocher eyeshadow palette nude

yves rocher oogschaduw palette nude

Het tweede palette heet Festif en bevat meer donkere tinten. Ik viel meteen op de mooie rosé gouden tint, die vind ik echt prachtig! Omdat de kleuren in dit palette meer spreken, zal ik deze denk ik ook het meeste gebruiken. Voor de aankomende feestdagen kan ik daar heel goed mee uit de voeten. Overigens kan je beide paletten natuurlijk met elkaar combineren. In beide paletten vind je in ieder geval basis, accent en highlight tinten.

yves rocher eyeshadow palette festif

yves rocher oogschaduw palette kerst

Tijdens het swatchen merkte ik dat je bij deze oogschaduws een door het eerste laagje heen moet. Daarna komt er ineens meer pigment tevoorschijn. Op mijn arm heb ik de oogschaduw zonder primer aangebracht, waar ze tot mijn verbazing toch meer kleur afgaven dan gedacht. Met een primer onder deze oogschaduw kleuren komen ze ongetwijfeld nog beter uit de verf.

yves rocher kerst make-up 2015

Nude palette

yves rocher eyeshadow swatches

Zoals je op de swatches kunt zien zijn alle oogschaduwkleuren voorzien van glans en glitterdeeltjes. Met name de grijze en zwarte oogschaduw glanzen erop los. Matte oogschaduwkleuren vind je dus niet terug in de paletten. Per palette ben je €15,90 kwijt en zelfs de mooie blush kost maar €15,90. Wat mij betreft zijn dat mooie prijsjes voor producten die zo mooi verpakt en ook daadwerkelijk goed van kwaliteit zijn.

Wat vind jij van de Yves Rocher blush en paletten?

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day sweetie!

yves rocher eyeshadow palette festif

Festif palette

yves rocher eyeshadow swatches

yves rocher makeup kerst collectie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana