Yves Rocher Tan activator beautifying mist

Vorig jaar kreeg ik de Yves Rocher Tan activator beautifying mist om te testen. Omdat ik toen niet op vakantie ging heb ik er niets mee gedaan. Echter was het de afgelopen weken prachtig weer en besloot ik deze tan activator erbij te pakken. Ik kan wel wat hulp gebruiken als het gaat om bruiner worden. Ik heb namelijk minder pigment door eczeem en vooral mijn gezicht, hals en borst zijn behoorlijk bleek.

Yves Rocher Tan activator beautifying mist

Volgens Yves Rocher zou je de tan activator drie weken voordat je de zon ingaat moeten aanbrengen. Je kunt de tan activator in de ochtend en avond gebruiken om de teint te verlengen. Zelf heb ik de spray door de drukte met name in de ochtend gebruikt. Ik heb de Yves Rocher Tan activator beautifying mist over mijn dagcrème gebruikt en dat werkt prima. De mist voelt namelijk lekker fris aan en trekt redelijk snel in.

Yves Rocher Tan activator beautifying mist review

Het voelt alleen ietwat plakkerig aan, maar na het intrekken ben je daar al snel van af. De afgelopen twee weken heb ik de Yves Rocher Tan activator beautifying mist bijna elke dag gebruikt en ik merk zeker verschil op. Ik zie het met name aan mijn voorhoofd en de brug van mijn neus, die zijn bruiner geworden. Ik heb de tan activator ook op mijn borst en armen gebruikt. Vooral mijn armen zijn echt bruiner geworden, love it!

Tan activator beautifying mist

Het fijne van de Yves Rocher Tan activator beautifying mist is dat deze volgens het merk uit 93% plantaardige ingrediënten bestaat. Tevens zitten er geen kleurstoffen in en die bruine tint is dus echt van mijzelf. Uiteraard verkregen met ingrediënten zoals bètacaroteen wat helpt bij het bruinen van de huid. Ik zal deze tan activator deze zomer dan ook goed gebruiken. De goudbruine teint die ik ervan krijg is namelijk erg mooi en niet oranje.

Tan activator beautifying mist review

Naar mijn mening zijn tan activators sowieso beter dan self tanners. Eerder heb ik dan ook een paar van mijn favoriete tan enhancers op een rijtje gezet. Nu ik de Yves Rocher Tan activator beautifying mist goed heb getest, kan ik je deze ook aanraden. De prijs is overigens redelijk want de tan activator is regelmatig met korting verkrijgbaar. Een flacon van 100 ml kost normaal gesproken €20,90, maar is nu voor €12,50 verkrijgbaar in de Yves Rocher webshop.

Are you ready to tan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer beauty tips!

Yves Rocher Tan activator beautifying mist

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana