Zara Home zandloper met blauw zand

De Zara home winkel is een van mijn favoriete winkels in Den Haag. Het is niet eens een heel grote winkel, maar deze staat wel vol met heel mooie spullen voor je interieur. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn smaak met betrekking tot interieur door de jaren heen veranderd is. De interieurspullen van Zara home passen nu echt heel goed bij mijn smaak. Nu vind ik niet alles van Zara home leuk, maar deze zandloper met blauw zand wel!

zandloper met blauw zand

Ik kocht deze mooie zandloper vorige week donderdag. De sale was toen net losgebarsten na de kerst en de winkel stond nog vol mooie pareltjes. Ik had vorig jaar voor mijn verjaardag een cadeaukaart gekregen voor Zara home en die moest natuurlijk op! De zandloper met blauw zand was het item waaraan ik de cadeaukaart heb opgemaakt. De zandloper stond een beetje verstopt onderaan in een van de vele rekken in de winkel.

zara home zandloper

Het lichtblauwe zand en het gedraaide glas trokken meteen mijn aandacht. Lichtblauw of babyblauw is namelijk mijn favoriete kleur. Ik heb al een zandloper met zwart zand en ik had ook een mini zandloper met wit zand tot ik die liet vallen, oeps! Deze nieuwe zandloper met blauw zand moet die kleine nu vervangen. Ik heb zandlopers altijd leuk gevonden. Op de een of andere manier kan ik uren kijken naar dat zand wat zich langzaam verplaatst.

zandloper met blauw zand

Ik moet nog wel even een goed plekje vinden voor deze zandloper. Ik denk dat ik deze op de plank boven mijn kachel ga plaatsen. Ik beschouw mijn super lelijke gaskachel een beetje als mijn open haard, haha! Boven deze lelijke gaskachel heeft mijn lieve papa een mooie witte plank geplaatst. Hierop heb ik enkele toffe accessoires geplaatst en ik denk dat deze zandloper daar mooi bij past. Ik moet wel wat meer blauw items erbij hebben om het af te maken. Gelukkig kan ik daarvoor weer terecht bij Zara home, haha!

Wat vind jij van zandlopers in je interieur?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer interieur updates, see you there!

zandloper met gekleurd zand

glazen zandloper

zara home zandloper

zandloper

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.