Zelf wenkbrauwen waxen, epileren en tekenen

I love my brows en daarom hou ik ze goed bij. Om de drie weken wax en epileer ik ze tot in de puntjes. In mijn nieuwe video laat ik je graag zien hoe je zelf wenkbrauwen kunt waxen, epileren en tekenen. Wenkbrauwen waxen is namelijk niet zo heel erg moeilijk en het is naar mijn mening een leuk klusje om te doen. Ik wax en epileren al jaren zelf mijn wenkbrauwen en heb zo veel geld bespaard. Ik hoef namelijk nooit naar een brow bar toe, handig!

wenkbrauwen waxenPIN IT!

Voor het waxen van mijn wenkbrauwen gebruik ik de waxstrips van Veet. Deze zijn eigenlijk voor je benen bedoeld, maar ik vind ze ook heel erg fijn voor mijn gezicht. Je kunt ze namelijk zelf op maat knippen en dat werkt voor mij fantastisch. Veet heeft ook waxstrips speciaal voor het gezicht, maar die vind ik zelf minder goed werken. Probeer zelf eens uit welke strips voor jou het beste werken. Je wenkbrauwen waxen wordt in ieder geval een eitje met mijn tips.

Hoe hou jij je wenkbrauwen bij?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer beauty video’s, see you there!

 

 

wenkbrauwen waxen

wenkbrauwen kaya quintana

zelf wenkbrauwen waxen

wenkbrauwen epileren

zelf wenkbrauwen harsen

wenkbrauwen tekenen

how to wenkbrauwen waxen

how to wenkbrauwen

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Saimah

  Ik volg veel youtubers Ik vind jou echt heel goed Je werk heel goed en het ziet er prachtige uit.

  • Kaya-Quintana
   Saimah

   Aaah lief, dank je wel <3