ELF glitter studio blushes

Het is altijd spannend om een budget product uit te testen. Je weet nooit wat je krijgt en tegenwoordig zijn budget producten vaak net zo goed als de high end producten. Een tijdje geleden kreeg ik budget blushes van Eyes Lips Face om te testen. In dit artikel wil ik je de swatches laten zien van deze twee blushes. Ik koos namelijk twee blushes met glitters genaamd Twinkle pink en Giddy gold. Beide blushes kosten maar €4,- per stuk en bevatten elk 4,75 gram. Dat is maar 1,25 gram minder dan bijvoorbeeld een MAC blush die 6 gram bevat en wel €21,50.

elf studio blushes

elf studio blushes

De prijs is dus perfect voor de budget babes maar hoe zit het met de kwaliteit? Naar mijn mening komen deze blushes niet goed uit de test. Want alhoewel de kleuren er in het doosje er prachtig uit zien, vind ik ze minder mooi op de huid. De pigmentatie is redelijk goed. Ik geef de pigmentatie een vijf want ik weet dat het een stuk beter zou kunnen. De structuur vind ik te krijterig en te dik. Het doet me een beetje aan kindermake-up denken. Deze blushes zijn krijterig, kruimelig en hechten niet zo goed aan de huid.

elf studio blush giddy gold

elf studio blush twinkle pink

Het kan natuurlijk ook het type blush zijn dat ik heb uitgekozen. Ik heb namelijk twee glitter blushes gekozen en kan dus niet zeggen hoe de andere blushes van ELF zijn. Deze glitter blushes zijn naar mijn mening lastig aan te brengen op de huid. Ik heb deze blushes uitgeprobeerd op mijn blote huid en over foundation heen. Helaas komen ze iedere keer te vlekkerig over en zijn ze ook niet mooi te vervagen. Er zit dan bijvoorbeeld ineens een plek vol met glitter en een andere plek laat meer kleur zien.

elf glitter blushes

eyes lips face studio blushes

Deze blushes zijn mooi om te zien maar ik gebruik liever een product wat in één keer werkt. Deze blushes kosten teveel tijd om mooi aan te brengen en ik kan er geen egaal effect mee creëren. De glitter blushes van ELF zal ik dus niet zelf aanschaffen als ze op zijn. Ik wil nog wel de normale blushes testen want wellicht zijn die wel heel goed. Ik ben in ieder geval benieuwd naar jouw ervaring met ELF blushes. Welke kleuren heb jij in je collectie zitten en welke raad je mij aan?

Let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day!

Twinkle pink en giddy gold

Twinkle pink en Giddy gold

eyes lips face twinkle pink blush

Twinkle pink

giddy gold blush van eyes lips face

Giddy gold

eyes lips face studio blush review

eyes lips face glitter blushes

 eyes lips face studio blushes swatches

elf studio blush swatches

Giddy gold en Twinkle pink

elf giddy gold blush swatch

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Esmeralda L

  Oh wat jammer dat ze tegenvallen. Peachy Keen van ELF is een van mijn favo blushes.

  • Kaya-Quintana
   Esmeralda L

   Daar ga ik eens naar kijken, dank voor de tip!

 • Moniek

  Mooie lichte kleurtjes in ieder geval!

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana