OPI Shh… It’s top secret

Shh… It’s top secret! is de naam van de nagellak die je hier op mijn nagels ziet. Deze kleur kun je vinden in de OPI Washington DC collectie waar ik vorige week al over schreef. OPI Shh… It’s top secret! springt er voor mij als kleur wel echt uit. Deze heel donkerbruine nagellak is echt een goede toevoeging aan mijn collectie. Ik zou er zelf namelijk niet snel op komen om een kleur als deze aan te schaffen. Mijn natuurlijke voorkeur gaat vaak uit naar paarse tinten.

Shh... It's top secret

Ik dacht eerst dat het een zwarte nagellak was, maar het is toch echt een diepbruine tint. In het licht zie je ook duidelijk dat het een bruine tint is. Ik denk dat veel dames niet snel voor een bruine tint kiezen, tenzij het wellicht een mooie taupe-achtige tint is. Toch is Shh… It’s top secret! een mooie kleur voor de herfst en ook heel verassend. Het is namelijk weer eens iets anders dan de nude tinten die nu zo in zijn.

opi shh it's top secret

Als je een lichte huid hebt zal deze tint mooi afsteken en voor een mooi contrast zorgen. Persoonlijk vind ik het ook een zeer elegante tint, die door de donkere basis bij alles wat je draagt past. Ik vind wel dat als ik deze nagellak draag, ik wel iets van sieraden moet dragen. Een beetje glamour doet deze kleur namelijk opleven. De donkere en redelijke matte tint kan zonder sieraden naar mijn mening een beetje doodslaan. Just add some sparkle!

Wat vind jij van deze heel donkerbruine nagellak?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Snapchat voor meer updates via @KayaQuintana, see you there!

Shh... It's top secret

opi Shh... It's top secret

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.