Vlogmas: Mijn kerstboom is een grote puzzel

Heb jij de kerstboom al opgezet? Mijn kerstboom is een grote puzzel dus ik was het stiekem een beetje aan het uitstellen. Inmiddels heb ik toch de moed verzameld en heb ik mijn boompje uit de kelder gehaald. Nu staat die gezellig in de hoek van de kamer. Ik moet alleen de lichtjes nog even aan doen. In deze nieuwe vlog laat ik je in ieder geval zien hoe ik mijn kerstboom opzet. Als je nog wat kerstinspiratie nodig hebt dan moet je zeker mijn nieuwste VlogMas aflevering bekijken!

Happy sunday,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Youtube voor meer video’s, thanks doll!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana