Mac pro longwear blush in Whole lotta love

Ik wilde eigenlijk niet de Bijenkorf in lopen maar ik deed het toch. Ik wilde eigenlijk niet naar de MAC counter lopen maar ik deed het toch. Ik wilde eigenlijk niet naar de nieuwe blushes kijken maar ik deed het toch. Toen ik bij de kassa stond om af te rekenen bedacht ik me dat ik echt heel stom bezig was maar ik deed het toch. Nu ligt voor mijn neus mijn allernieuwste blush van MAC. Uiteindelijk ben ik er toch heel erg blij mee!

Ik heb gekozen voor de kleur Whole lotta love. MAC omschrijft deze kleur als licht blauw/roze. Volgens de MAC is deze blush één van de nieuwe kleuren die aan de nieuwe vaste collectie is toegevoegd. MAC omschrijft op de site de Pro longwear blushes als een luchtige blush die tot acht uur lang blijft zitten. Een dun laagje zorgt voor een natuurlijke finish en meerdere laagjes voor een meer dramatisch effect. Deze blush kocht ik voor €24,- bij de MAC counter. Het is wel een beetje vreemd want op de site kun je dezelfde blush voor €23,- aanschaffen. Hij is ook ietsje duurder dan een normale blush die op de site voor €21,- word verkocht.

Op zich merk ik vrij weinig verschil tussen de normale poeder blushes en de pro long wear blush die ik net heb aangeschaft. Ik heb twee andere normale blushes van MAC die net zo lang blijven zitten. Ik heb tot nu toe dus nog niet veel gemerkt van die Pro longwear formule. Wat ik wel heb gemerkt is dat deze blush genaamd Whole lotta love heerlijk romig, zacht en gemakkelijk op te brengen is. Daarbij is deze blush semi mat en dat is een welkome verandering in mijn blush routine. Veel van mijn blushes bevatten namelijk veel glans en glitterdeeltjes. Ik ben daar gek op maar soms is een mat effect ook heel mooi.

Daarnaast ben ik in de winter nog bleker dan dat ik nu ben. En deze kleur Whole lotta love vind ik daar perfect bij passen. Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar een blush die het Sneeuwwitje effect benaderd. Deze blush doet dat echt precies zoals ik wil. Ik vind dat de kleur lijkt op rood/roze framboosjes en besjes, prachtig! Als ik nu niet een beetje op Sneeuwwitje lijk met mijn roze wangetjes en bleke huidje, dan weet ik het ook niet meer, haha! Ik geloof dat het wel duidelijk is hoe blij ik ben met deze mooie blush.

Wat is jouw blush kleur voor deze winter?

Kaya-Quintana

PIN IT!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana