Huidverzorging: Dove deodorant voor gehydrateerde en zachte oksels

-advertorial- Hallo daar mooie topjes, shirtjes, jurkjes en bikini’s! Heb jij al zin om al dat moois aan te trekken en lekker van het zonnetje te genieten? Even zwaaien naar die leuke jongeman aan de overkant en naar je vriendinnen. Lekker languit op je baddoek liggen op het strand. Zijn jouw oksels daar al op voorbereid? Dove wil iedere dame graag helpen aan oksels die fris ruiken, er glad uitzien en zacht aanvoelen. Zodat je zonder stress lekker naar iedereen kan zwaaien en al die mooie kledingstukken gewoon aan kunt trekken.

dove deo

Dove heeft een deodorant ontwikkeld die jou daarbij kan helpen. De deodorant bevat namelijk ¼ hydraterende crème van Dove en vitamine E om de huid van je oksels te verzorgen en te verzachten. In slechts zeven dagen belooft Dove een gehydrateerde en zichtbaar zachtere okselhuid. Die extra verzorgende ingrediënten in de Dove deodorant kun je dus goed gebruiken. Geen overbodige luxe want wist je al:

  1. Dat 36% van wat je verwijdert tijdens het scheren huidcellen zijn?
  2. Dove heeft onderzocht (bekijk deze video voor meer informatie) dat je gemiddeld wel veertien keer met een scheermesje langs je oksels gaat. Dat is niet gek want je wilt natuurlijk alle haartjes zo goed mogelijk verwijderen. Echter kan dit wel de huid irriteren en beschadigen.
  3. Het kost de huid van je oksels zo’n veertien dagen om zichzelf volledig te vernieuwen . Helaas lukt dat zelden omdat de meeste dames om de twee a drie dagen scheren.
  4. Vaker scheren kan dus betekenen dat de huid van je oksels sneller geïrriteerd raakt. Denk aan rode vlekjes, bultjes, droge plekjes en een prikkend gevoel.

Oei, dat zijn al vier feiten die je liever niet wilt ervaren. Heb je er al last van en wil je er graag van af? Dan kun je nu dus bij Dove terecht en hun deodorant eens proberen. Dan ruik je niet alleen lekker onder alle omstandigheden, het helpt je ook oksel gerelateerde ongemakken voorkomen.

Toedeloe onzekerheden, hallo Dove deo en prachtige oksels!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij je oksels wel eens verzorgd met Dove deodorant?

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.