Huidverzorging: Golden care, hand and foot peeling menthol

Nee, ik wilde niet naar mijn voeten kijken. Want ze zagen er gewoon echt niet uit. Hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens mijn vakantie heb ik dat dan ook op mijn gemak kunnen doen. Ik had de Golden care hand and foot peeling menthol, uit de juni Glossybox speciaal hiervoor bewaard. In het zonnetje heb ik mijn voeten eens grondig gescrubd. En dat ging heel goed met deze peeling. Eigenlijk had ik niet verwacht dat het een scrub was. Er staat namelijk peeling op de verpakking, dus verwachtte ik een maskerachtig product. Maar een goede scrub is nooit verkeerd.

PIN IT!

Deze scrub is wel heel grof. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken, als het gaat om het goed verwijderen van dode huidcellen en schilfertjes. Mijn voeten deden zelfs een beetje pijn tijdens het scrubben met dit peeling product. Toch was het aan de ene kant wel prettig om de huid van mij voeten eens pittig aan te pakken. Door mijn voeten na afloop af te spoelen met koud water, voelde ze weer heerlijk verfrist aan. De bloedsomloop was weer gestimuleerd. Maar ook droge stukken huid en velletjes waren verdwenen.

Van het menthol gedeelte heb ik helaas, niets gemerkt. Ik voelde geen tintelingen ontstaan of zo’n lekker koud gevoel dat menthol meestal veroorzaakt. Jammer, want dat had deze peeling wel prettiger gemaakt. Wat dan weer wel fijn is aan deze peeling, is dat de scrub deeltjes in olie zijn gehuld. Hierdoor kun je die deeltjes goed over je huid werken, zonder dat je huid rood wordt. Alhoewel diezelfde deeltjes soms toch net iets te grof zijn en daardoor soms in je huid prikken. Iets wat ik zelf niet als prettig ervaar.

De scrub is best okay, maar ik zou hem niet zelf aanschaffen. Ik kon op internet ook helemaal niets vinden over dit merk. Ik dacht: misschien kan ik mezelf nog overtuigen van de kwaliteiten van deze peeling, als ik er meer informatie over heb. Maar eerlijk gezegd, heb ik veel betere peelings en scrubs voor de voeten en handen voorbij zien komen. Toch fijn dat ik weer een nieuw product heb kunnen proberen via de Glossybox. Op naar het volgende product, waar ik hopelijk meer aan zal hebben.

Wat vind jij van deze scrub? Hit of shit?

Kaya-Quintana

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Miss Langhaar

    Golden Care is de verzorgingslijn van Golden Rose, die bekend is van die flakies nagellak. Maar er is daar idd nooit veel over te vinden online. Wel wordt het verkocht in schoonheidssalons en is niet op dieren getest 🙂