Make-up artist: Strobing make-up tutorial

Wat is strobing? Dat vragen een heleboel mensen zich af. Gelukkig heb ik er een heel makkelijke uitleg voor en een handig video waarin ik je laat zien hoe het werkt. Uiteraard laat ik je met verschillende producten zien hoe je kunt ‘stroben’. Onder de video vind je een handige lijst van deze producten, want over de meeste heb ik al een artikel geschreven. Strobing is makkelijker dan je denkt, bekijk daarom snel mijn Strobing make-up tutorial en ga lekker aan de slag!

Ready, set… Strobe!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Youtube voor nog meer handige beauty video’s, thanks!

 Producten

Lancôme: Teint miracle foundation
L’oreal: Lumi magique
MUFE: HD powder
Laura Mercier: Secret brightening powder
Smashbox: Prism highlighter
Edwar Bess: Cream illuminator
Benefit: High beam highlighter

how to strobing

strobing make-up tutorial

how to strobing video

wat is strobing

strobing techniek

How to strobing

how to strobing

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.