Make-up: DuWop venom gloss

Oh mijn god, het brand!!! Dat was mijn eerste reactie op de DuWop venom gloss die in de Glossybox van februari zat. De enige keer dat ik eerder zo’n gevoel heb ervaren was na eten van een broodje kip kerrie met peper. Toen zat ik bijna huilend in de auto van de pijn in en aan mijn mond. Maar ik heb het broodje op gekregen, mijn god, die was zo lekker! Maar goed, datzelfde brandende gevoel kreeg ik ook van de DuWop gloss maar dan op mijn lippen. Maar hoe kan het dat zo’n lipgloss zo’n gevoel geeft? Wat zit er dan in dat je lippen volgens DuWop zichtbaar voller worden na het gebruik van deze lipgloss?

Volgens DuWop zit deze lipgloss vol kaneel, wintergreen (plantje) en gember. Daarnaast is deze lipgloss gevuld met huid verzachtende ingrediënten zoals jojoba, avocado olie en zonnebloemolie, bijenwas voor bescherming en groene thee voor het verkoelen. Hierdoor krijg je volgens DuWopvolle, zachte en gehydrateerde lippen. Maar er zitten ook een heleboelingrediënten niet in. Zo zitten er geen parabenen, sulfaten, petrochemicaliën,parfum, pthalates, GMO’s, PPG’s, MEA, DEA, TEA’s, formaldehyde en triclosan in.Wauw, dat zijn heel wat ingrediënten vind je ook niet?

Ik moet je ook eerlijk bekennen dat ik niet van elk ingrediënt weet wat het is. Deze week zal ik dat eens voor je uitzoeken als je dat handig vind. Het is in ieder geval erg handig om te weten dat er geen parabenen in zitten. Parabenen zijn de ingrediënten die een product goed houden. Veel mensen reageren daar allergisch op en het is dus handig als je jezelf daar geen zorgen over hoeft te maken. Blijkbaar hoeft Jennifer Lopez dat ook niet te doen want volgens de DuWop site, is de Venom gloss een favoriet van Jennifer Lopez. Of zijn de volle lippen van la Lopez toch stiekem een gevalletje botox?

Ik heb nu zelf drie keer de lipgloss geprobeerd. En dat brandende gevoel vind ik toch best onprettig. En dat gevoel houd bij mijminimaal een kwartier aan. Soms begint het een uur later weer met branden en tintelen. In principe is dat wel goed omdat het product doet wat het belooft. De lipgloss moet namelijk tintelen om de bloedsomloop in de lippen op gang te brengen. Hierdoor zouden je lippen dus voller of boller moeten gaan staan. Ik heb het bij mijn eigen lippen goed in de gaten gehouden. Maar ik lijk helaas nog steeds niet op Angelina Jolie, hihi! Okay, toegegeven ik heb niets te klagen als het om volle lippen gaat. Ze zien er al vol genoeg uit, althans, dat krijg ik vaak te horen.

De kleur van de gloss die ik kreeg is Buttercup. Een mooie champagne kleurige lipgloss met kleine gouden glansdeeltjes. De lipgloss is doorzichtig maar wel heel glanzend waardoor je sowieso vollere lippen lijkt te hebben. De vergrotende ingrediënten in deze lipgloss werken voor mij helaas niet. Maar door de kleur blijf ik hem toch dragen. Daarnaast is het formaat van deze lipgloss handig voor on the go. Een mooie lipgloss voor in mijn tas kan nooit kwaad.

Wat vind jij van deze tintelende lipgloss?

Kaya-Quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Mariska Coenders

  Ik had

 • info

  vreselijk……wat best jammer is want de kleur is best mooi en ze hebben nog meer leuke kleurtjes…helaas maar ik laat m mooi liggen…. :S

 • Miranda

  wat jammer, aangezien ze best mooie kleuren hebben. 

 • Liliane

  Hij zat ook in mijn Glossybox maar ik heb hem nog niet uitgeprobeerd. Ik ben alvast gewaarschuwd! 😉

 • monique

  als iemand er vanaf wil, ik wil m wel overnemen voor 5 euro als je tenminste dezelfde kleur had als ik “buttercup”.