Make-up: L’oreal Lumi magique foundation in n4 pure beige

L’oreal, een merk waar ik eigenlijk vaak voorbij loop. Vroeger waren producten van L’oreal naar mijn mening namelijk helemaal niet goed. Maar de  afgelopen paar jaar zijn ze ineens aan het verbeteren. Tot mijn verbazing was ik al helemaal blij met de Studio secrets primer. En nu ben ik dus aangenaam verrast over de nieuwe foundation van L’oreal. Over het algemeen zijn foundations van L’oreal vrij dik van structuur en is er, afhankelijk van de winkel, een beperkte kleurkeuze. De nieuwe foundationlijn genaamd Lumi magique heeft ook nog niet veel keuze als het gaat om kleuren. Toch vond ik er eentje die redelijk goed bij mij past. Tijd voor een swatch en een eerste indruk.

De kleur die ik heb gekozen om te testen is de N4 Pure beige. Ik dacht eerst dat deze kleur heel gelig zou zijn, toch is hij net ietsje meer “oranje”. Hij komt heel warm over op mijn bleke en zeer gele huidje. Op zich sluit dat wel weer mooi aan op mijn hals, die donkerder is dan mijn gezicht. Overigens voelt deze foundation ook erg licht en fris aan. Ik voel hem eigenlijk niet op mijn gezicht zitten en hij heeft een mooie glow. Door veel drogisterij foundations krijg ik op den duur last van een droge huid. Deze Lumi magique foundation heeft dat effect juist niet en dat is erg prettig. Het leuke is ook dat ik een complimentje kreeg van verschillende mensen. Ze zeiden dat mijn huid er goed uitzag en dat was toen ik de Lumi magique droeg. Een ander groot pluspunt is dat deze foundation niet afgeeft.

Tot zover dus een fijne en prettige ervaring met deze nieuwe foundation van L’oreal. Ik wil toch nog even kijken of ik een betere matchbij mijn huid kan vinden. Want alhoewel ik de kleur Pure beige erg mooi vind, zoek ik toch een iets blekere en gelere variant. Ik ga deze foundation binnenkort denk ik toch aanschaffen. Op de een of andere manier spreekt hij me namelijk erg aan. Daarnaast vind ik het ook leuk om een drogisterij foundation te kunnen vergelijken met een duurder merk.

Hoe vind jij de Lumi magique foundation?

Kaya-Quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Miranda

    Klinkt als een prettige foundation ook fijn dat hij niet zo zichtbaar op je huid ligt.

  • Liliane

    Ik wil deze foundation ook aanschaffen, probleem is een beetje dat ik bang ben een kleurmiskoop te doen. Er liggen nooit testers!

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana