Max Factor Smokey eye drama kit

Wauw, Max Factor heeft mij deze keer echt goed verrast. Een paar maanden geleden ontving ik namelijk de Max Factor Smokey eye drama kit collectie. In deze collectie vind je vijf oogschaduw paletten, waarmee je voor elke kleur ogen de perfecte smokey eye te maken. Een Smokey eye drama kit palette kost €14,99 en dat is wat mij betreft best prijzig voor zo’n klein palette. Is zo’n palette dan wel je geld waard? Let’s check it out!

max factor smokey drama kit

In totaal zijn er dus vijf paletten met elk een andere samenstelling van kleuren. Elk palette bestaat uit een highlight, basis, crease en wenkbrauwkleur. Dat is dan ook direct speciaal aan deze palettes. Elk palette bevat een matte bruine poeder waarmee je ook direct je wenkbrauwen kunt vormgeven en invullen. Max Factor heeft er dus wel goed over nagedacht, want met een Max Factor Smokey eye drama kit ben je dus in een keer klaar.

smokey eye drama kit

Uiteraard heb ik eens goed getest of de paletjes wel echt zo handig zijn. En ja, ik was eigenlijk direct onder de indruk. Ik testte de oogschaduws over mijn favoriete oogschaduw primer van Too Faced. En wauw, wat zijn de kleuren goed gepigmenteerd. Ze doen mij zelfs een beetje denken aan mijn favoriete eyeshadow palettes van Too Faced en Urban Decay.

max factor smokey eye drama kit review

De oogschaduws zijn romig van structuur en ik had vrijwel geen last van fall out tijdens het aanbrengen. De oogschaduws zijn ook gemakkelijk in elkaar te vervagen en te blenden. Daarnaast vind ik ook dat Max Factor echt goede kleuren heeft samengesteld. In geen enkel palette vind je een kleur die er eigenlijk niet bij past. En ook al zijn deze paletjes bedoeld voor een smokey eye, kun je er ook een mooie dagelijkse look mee maken.

smokey eye drama kit swatches

Het enige wat een beetje lastig is zijn de wenkbrauw kleuren in de paletten. Sommige zijn iets te warm waardoor ze een beetje oranje uitslaan op mijn huid. Het zal andere mensen waarschijnlijk niet eens opvallen, maar zoals je weet ben ik erg kritisch. En daarnaast heeft niet iedereen donkere wenkbrauwen. Helaas zitten er voor de blondere dames geen lichtere wenkbrauwkleuren bij. Alhoewel je die dan wel weer als eyeliner kunt gebruiken, lekker multifunctioneel!

max factor smokey eye drama kit swatches

Links: Magnetic jades, rechts: Sumptuous golds

Mijn eerste indruk van deze paletten is dus erg goed, echter had de prijs van mij wat lager gemogen. Max Factor is naar mijn idee sowieso ietsje duurder geworden het afgelopen jaar. Ze zijn daardoor samen met L’oreal een wat luxer budgetmerk. Echter geef ik Max Factor wel een duimpje omhoog, want de kwaliteit sluit aan op de prijs. Een Smokey eye drama kit is dus zeker de moeite waard, zeker als je graag smokey eyes draagt.

Mijn favoriet is Sumptuous golds, welk palette vind jij het mooiste?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via @KayaQuintana op Instagram voor meer beauty nieuws, thanks!

Smokey eye drama kit opulent nudes

Opulent nudes

opulent nudes eyeshadow

smokey eye drama kit lavish onyx

Lavish onyx

max factor eyeshadow palette

max factor eyeshadow palette review

Sumptuous golds

smokey eye drama kit sumptuous gold

smokey eye drama kit luxe lilacs

Luxe lilacs

max factor luxe lilacs swatches

magnetic jades eyeshadow palette

Magnetic jades

max factor eyeshadow

gouden oogschaduw

Sumptuous golds in actie

gouden smokey eye

magnetic jades eyeshadow

Magnetic jades in actie

blauwe smokey eye

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.