New nails! Rhinestone backbone

Één kleur nagellak, een paar rhinestones en heel veel complimentjes. Eenvoudig en toch opvallend, daar heb ik de laatste tijd erg veel zin in als het om nail art gaat. Ik heb deze keer de kleur Cappuccino #330 van Anny nailpolish op mijn nagels. Alhoewel bruin niet zo snel mijn aandacht trekt, moet ik eerlijk bekennen dat ik deze bruine nagellak wel tof vind. Ik heb een vergelijkbare kleur van OPI maar die is iets donkerder. Deze bruine nagellak van Anny is zoals de naam al aangeeft, meer koffiekleurig.

De rhinestones heb ik alweer langer dan een jaar. Ik kocht ze ooit eens via Ebay en het is mijn beste nail art aankoop ooit! Deze rhinestones blijven bij mij met een goede topcoat minimaal vijf dagen goed zitten. Erg goed voor een vol doosje rhinestones die me toen nog geen €3,- hebben gekost. Ik heb rhinestones verschillende kleurtjes maar ik heb voor deze nail art gekozen voor doorzichtige steentjes en multicolor steentjes. De multicolor steentjes zijn ook doorzichtig maar als het licht ze raakt zie je steeds een ander kleurtje. Een ieniemieni verassing, in een ieniemieni steentje.
rhinestonesPIN IT!

Deze nail art is zo simpel dat ik er geen video van heb gemaakt. Ik heb namelijk enkel een gekleurde nagellak aangebracht met daarover een topcoat van Sally Hansen. In die nog natte topcoat heb ik een voor een de rhinestones gedrukt. Met behulp van een dotting tool is dit zo gedaan. Een extra laagje topcoat om alles te fixeren en klaar! De inspiratie voor deze nail art kreeg ik door de menselijke ruggengraat. Dat klinkt denk ik een beetje maf maar ik kreeg er wel een goed idee van. De ruggengraat loopt namelijk door het midden van je rug. En ik wilde dus een soort ruggengraat op mijn nagels maken maar dan met rhinestones. Met een beetje fantasie zie je denk ik wel wat ik bedoel, hihi!Volgende keer doe ik het denk ik met een echte botjes print. Dat lijkt me erg tof!

Kaya-Quintana

P.S.  Houdt jij ook zo van rhinestones?

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • JvZ

  heeeeiiiii ! echt super leuuuk ! maar ik heb een vraagje! bij mij gaat altijd mijn nagellak na 3/4 dagen er al weer af ! en ik gebruik een topcoat en een basecoat..en ik heb al verschillende top/basecoats gebruikt.. En ik laat mn nagellak laagjes altijd heeeel erg goed drogen..Wat doe ik verkeerd??

  • Kaya-Quintana
   JvZ

   Misschien zijn jouw nagels iets vettiger dan bijvoorbeeld die van mij. Soms helpt het om ze voor het lakken licht af te nemen met nagellak remover. Soms blijft nagellak daardoor dan beter zitten

 • JvZ

  Okee ! ik ga het proberen! Super bedankt!