Talasso scrub anti-age van Collistar

Een tijdje geleden liet ik mijn benen waxen bij een vriendin. Zij werkt bij The wax bar en moest oefenen om haar wax skills te verbeteren. Dus had ik binnen drie kwartier heerlijk zachte benen maar ik kreeg wel te horen dat ik te veel ingegroeide haartjes had. Oeps, ja dat was ook zo. Ik ben wat dat betreft altijd een beetje te lui. Ik kreeg de opdracht om droog te scrubben om al die ingegroeide haartjes te verwijderen.

Per toeval kreeg ik bij mijn Douglas bestelling dan ook een scrub sample van Collistar. Collistar is een prachtig merk en ik ben met name bekend met de make-up. Blijkt dus dat hun huidverzorging en Talasso scrub net zo fantastisch is als hun make-up. De Talasso scrub bestaat nu ongeveer een jaar en krijgt overal super goede reviews. Ik vroeg me af wat er zo boeiend kan zijn aan een scrub van €44,95. Dat vind ik namelijk best prijzig.

collistar talasso scrub

Ik besloot de scrub droog te gebruiken voordat ik ging douchen. Op het scrub-zout ligt namelijk een dikke laag olie van Siciliaanse citrusvruchten, waardoor je eigenlijk geen water nodig hebt. Persoonlijk vind ik die olie heerlijk ruiken en zodra je de olie met de scrub-zouten over je huid verdeeld, komt die geur nog meer vrij. De zee zouten in de scrub zijn wel wat scherper dan ik gewend ben.

De scrub is heel fijntjes maar je voelt direct dat het zout zijn werk doet. Ik scrub meestal met mijn handen en op een gegeven moment deed dat zelfs een beetje pijn. Aan de ene kant is dat een beetje vervelend, aan de andere kant waren 90% van de ingegroeide haartjes op mijn benen daardoor wel verdwenen. Vervolgens ben ik lekker gaan douchen en merkte ik tijdens het afdrogen direct een verschil op.

talasso anti age scrub

Sommige scrubs kunnen je huid namelijk wat uitgedroogd achterlaten maar de Talaso scrub niet. Door dat laagje olie waren mijn benen super zacht, heerlijk! Ook scheren leek veel beter te gaan en ik ben daar al niet zo goed in, haha! Volgens Collistar zou deze scrub vier dingen voor je doen namelijk: de huid vernieuwen, anti-vrije radicalen-whitening door pigmentvlekjes aan te pakken, anti age en revitaliseren.

Dat deze scrub mijn huid helpt te vernieuwen en te revitaliseren is zeker waar. Alle dode huidcellen waren verdwenen en mijn bloedcirculatie was weer gestimuleerd. Of ik van de Talasso scrub minder pigmentvlekjes en een jongere huid krijg kan ik nog niet zeggen. Ik kan je wel vertellen dat mijn eerste indruk van deze scrub super goed is. En als je nog op zoek bent naar een heavy duty scrub, dan moet je de Talasso hebben!

Wat is jouw favoriete scrub?

Kaya-Quintana

P.S. Meer lezen over huidverzorging? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, thanks!

talasso scrub review

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • femketje

  klinkt niet verkeerd :3

 • Edith

  Klinkt als een fijne scrub! Leuk kleurtje ook!

  • Kaya-Quintana
   Edith

   Haha, ja lekker oranje XD

 • pamela

  klinkt erg goed.

 • Stephanie

  Klinkt inderdaad niet verkeerd! Mijn favoriete scrub is die van Sabon 🙂

 • Anita

  Heb jaren geleden een andere scrub van Collistar gebruikt die was ook enorm fijn.
  De prijs is eigenlijk het enige wat me tegenhield deze opnieuw te kopen.

  Inmiddels gebruik er 1 van the Bodyshop die ook een lekker laagje achterlaat.

  • Kaya-Quintana
   Anita

   Die van TBS zijn ook fijn alleen iets minder sterk dan deze. Voor ingegroeide haartjes heb ik bv niks aan TBS