Vlog 40: Waar komt die string vandaan?

Waar komt die string vandaag? Uhm, ja… Goede vraag! Ik kom de laatste tijd veel kleding en spullen tegen, waarvan ik ben vergeten dat ik ze had gekocht. Daarnaast heb ik ook veel gewerkt de afgelopen weken, waardoor ik soms alles behalve bewust bezig ben met wat ik doe. Mijn hoofd zit dan gewoon te vol en ik doe dan stomme dingen. Zo struikel ik over mijn eigen voeten, struikel ik over mijn woorden en snoep ik teveel.

En dat vind je allemaal in deze nieuwe vlog, enjoy!

Kaya-Quintana

P.S. Laat mij weten welk soort video’s je graag ziet, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana