Mat illusion bronzing powder van Bourjois

Ooeh, laalaa! Bourjois heeft weer eens een prachtige zomerse collectie gelanceerd. In deze collectie vind je producten die voor een heel mooie zomerse tint en glow zorgen. Ik vond in deze collectie de Mat illusion bronzing powder van Bourjois. Voor €13,99 kocht ik de donkere versie genaamd Hale fonce #22. Er is ook een lichtere versie genaamd Hale eclair voor de liefhebbers.

mat illusion bronzing powder

De reden waarom deze bronzer mij direct opviel, is de ondertoon en structuur. Veel drogisterij bronzers zijn namelijk te oranje, waardoor je er niet goed mee kunt contouren. Of je eindigt met een Oompa loompa look als je een lichte huid hebt. De Mat illusion bronzing powder is niet te oranje, roze of te geel. Naar mijn mening zit deze bronzer er precies tussenin en daarom geschikt voor vele huidskleuren.

mat illusion bronzing powder van bourjois

Daarnaast is de structuur van de bronzer echt fantastisch! Wellicht kun je al op de foto zien, dat deze bronzer boterzacht van structuur is. Zodra je er met je vinger of penseel overheen gaat, voel je dat deze bronzing powder boterzacht is. Het lijkt bijna crème-achtig maar het is toch echt een poeder. Echter maakt die boterzachte structuur het super makkelijk om deze bronzer aan te brengen.

bourjois mat illusion bronzing powder

Er komt genoeg kleur vanaf en de bronzer is gemakkelijk te vervagen en te blenden. Alhoewel de bronzer mat is, ontstaat er geen droge of krijterige look. Nee, deze bronzer geeft een heel mooi zacht effect en voorkomt een streperig effect. Ik mix deze bronzer zelf heel graag met de Laura Mercier highlighter, waardoor ik de perfecte summer glow kan creëren.

bourjois mat illusion bronzing powder hale fonce

Omdat de bronzer mat is maar door de structuur toch zijdezacht op je huid ligt, kun je deze perfect mixen met een highlighter. De matte bronzer verzorgt kleur, warmte en een bronzing effect. Zo kun je een rustige look creeren of juist voluit gaan door de bronzer te combineren met highlighters en/of blush. Nog een pluspunt is dat deze bronzer gemakkelijk op te bouwen is qua kleur. Je kunt dus gaan voor een naturelle look of een heavy bronze look.

Wat vind jij van het effect op mijn huid?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer updates, thanks!

matte bronzer bourjois

bronzer met gele ondertoon

mat illusion bronzing powder swatches

De tint genaamd Hale fonce, de donkere bronzer versie

Mat illusion bronzing powder swatches

bourjois mat illusion bronzing powder review

mat illusion bronz powder bourjois review

De bronzer heb ik aangebracht op mijn voorhoofd, onder mijn jukbeenderen en op de brug van mijn neus

mat illusion bronzing powder review

bourjois mat illusion bronzing powder swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana