Little black summer dress

Het kleine zwarte jurkje is al jaren favoriet onder vele vrouwen. Het simpele zwarte jurkje wordt liefkozend the little black dress genoemd. Deze keer heb ik een little black summer dress aan van de H&M. Vorig jaar kocht ik dit simpele jurkje, dat toen nog geen vijftien euro kostte. Helaas had ik vorig jaar niet de kans om dit jurkje te dragen. Deze zomer heb ik veel meer leuke gelegenheden waar ik dit jurkje wel kan dragen.

transparante clutch

In dit geval draag ik het jurkje heel simpel, less is more zullen we maar zeggen. Het voordeel van dit jurkje is dat deze het dunste gedeelte van je lichaam benadrukt. De rok van de jurk begint namelijk in het taille, waardoor je sowieso een mooi figuur hebt. Voeg er een paar mooie hoge hakken en een leuk avondtasje aan toe, en je bent klaar! Heerlijk, want in de zomer heb ik zelf nooit zoveel zin in lange verkleedpartijen.

Wat vind jij van deze little black summer dress?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor meer updates, see you there!

parfois clutch

Items

H&M: Zwart zomer jurkje
Invito: Pumps met metalen neuzen
Parfois: Transparante wristlet

little black dress

little black summer dress outfit

outfit met zwart jurkje

zomer outfit 2015

outfit of the day kaya quintana

zwart avondjurkje

outfit met zwart jurkje

zomer outfit met zwart jurkje

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.