Stay in my backpack forever

Erhhm mayyy gawddd, ik heb een rugtas gevonden waarmee ik er niet uitzie als een brugpieper. Awesome! Ik ben eigenlijk helemaal niet van de rugtassen maar soms is het wel handig om mijn handen vrij te hebben. Ik heb de afgelopen maanden namelijk aardig wat afgereisd en het was af en toe een heel avontuur. Zo neem ik mijn hondje Dior vaak mee maar die is knettergek. Hij hangt zo in de vingers van iedereen die te dichtbij komt.

Ik heb al aardig wat keren staan stuntelen omdat ik mijn handen vol had aan Dior en mijn spullen. Nu het zomer is heb ik daar eigenlijk weinig zin in. Ik wil gewoon lekker relaxed kunnen reizen en zo’n rugtas is dan super handig. Ik gooi er al mijn troep in en kan alsnog met gemak Dioortje vasthouden en bewegen. Yep, ik had niet gedacht om mezelf na de middelbare school ooit nog met een backpack te zien, but it’s pretty cool!

Let’s pack that backpack!

Kaya-Quintana

P.S. Nog meer fashion updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

outfit met rugzak

Items:

Monki: Gekleurde rugtas
Only: Zwarte skinny jeans
H&M: Topje met aztec print met gaatjes en zwarte crop top
Invito: Nude pumps

outfit met crop top

t-shirt met aztec gaatjes print

outfit met rugtas van monki

nederlandse fashion blogger

outfit met rugtas

outfit met nude pumps en rugtas

monki Gala Backpack Internetcraze

rugtas van monki

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Tineke

  Alles staat jou altijd mooi, wat een leuke rugzak!
  Liefs

 • Nathalie

  Wow! Ik vind de rugzak onwijs ubercool en zou deze graag kopen. Waar kan het… ? Je zou mij er heel erg blij mee maken :0)

 • Nathalie

  Overigens zie ik via de monki site een hele andere print op de rugzak dan dat jij draagt. Zou jij voor mij kunnen bestellen de rugzak die jij draagt met zelfde print.
  PLEASE …:O)