Grey on grey

Wederom een week vol regen en wind. Al mijn zomerjurkjes hangen zielig in de kast en ik weet niet zo goed wat ik aan moet trekken. Ik word ook een beetje sip van de grijzige lucht buiten, dus trok ik een bijpassend outfit aan. Ik besloot grijs op grijs te matchen. De grijze trui kocht ik een paar weken geleden bij Mango. Deze trui valt lekker wijd en de stof is heerlijk zacht. In de stof zitten kleine zilveren glansdraadjes verwerkt voor een vrolijk effect.

outfit of the day kaya quintana

De jeans kocht ik bij Vila en de kleur vind ik erg mooi. De lichte grijze tint van de jeans licht het hele outfit op. Ik besloot mijn favoriete pumps met enkelbandje erbij aan te trekken. Later bedacht ik mij dat ik een bijpassende ketting heb met heel grappige lange slierten. Ik twijfel een beetje of het wel of niet bij deze outfit past. Bij nader inzien denk ik dat ik deze ketting beter bij iets anders kan matchen, maar ik vond het wel leuk om eens te proberen.

les cleias armband

De ketting ga ik eens proberen op een wit jurkje of een ander wit outfit. Deze grijze outfit vind ik het leukste zonder ketting, omdat het zo lekker simpel en relaxt overkomt. De volgende keer ga ik deze outfit eens dragen met wat meer simpele sieraden. Zoals het gouden armbandje van Les cleias. Les cleias heeft heel veel minimalistische sieraden die fantastisch staan bij outfits als deze. Tijd om te shoppen!

Wat draag jij graag tijdens deze grauwe dagen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via @KayaQuintanaย op Instagram, see you there!

kaya quintana

Items

Mango: Grijze trui met glansdraadjes
Vila: Grijze skinny jeans
Zara: Pumps met enkelbandjes
H&M: Fringe ketting
Les cleias: Armbandje met gouden staafje

outfit met grijze trui

outfit met grijze jeans

grijs outfit

zomer outfit 2015

minimalistisch outfit

grey on grey

fringe ketting

grijs zomer outfit

fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Amanda

  Wat een toffe trui! Hij staat stoer, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk.

  • Kaya-Quintana
   Amanda

   Yes, ben er ook erg blij mee ๐Ÿ˜€

 • Marloes โค Budgetproof.nl

  Ben inderdaad heel benieuwd hoe de ketting bij een andere outfit staat :D. Wel een gaaf ding!

 • saimah

  hoi kaya

  Je ziet er nice uit,trouwens je make-up ook.

  groetjes

  • Kaya-Quintana
   saimah

   Thanks girl!

 • laura

  geweldige outfit van top tot teen! love it!