Het felroze vestje

Stop! No more black! Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zwart is zo’n makkelijke tint en het past overal bij. Daarom kom ik er ook altijd weer op terug als ik ga shoppen. Met als gevolg dat ik steeds enkel zwarte kledingstukken uit de kast kan trekken. Daarom kocht ik het onderstaande vestje in de meeste felle kleur ooit. Dit felroze vestje knalt van mijn beeldscherm af en valt ook op straat goed op.

Deze kleur vrolijkt me ook weer een beetje op want dat grauwe winterweer werkt op mijn humeur. Als ik de grauwe lucht zie dan wil ik echt mijn bed niet meer uitkomen. Ik maak daarom graag gebruik van kleurige kleding om mijn dag een beetje op te vrolijken. Als ik leuke kleding heb gekocht wil ik ook wat sneller mijn bed uitkomen zodat ik in de ochtend lekker kan tutten. Mode kan dus ook helpen bij het op tijd opstaan, haha!

Heb jij al geïnvesteerd in een fel gekleurd kledingstuk?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Volg en like dan via Bloglovin, thanks!

nederlandse fashion blogger

Items:

Jacqueline de Yong: Koraalroze neon cardigan
Only: Basic t-shirt zwart
H&M: Basic legging zwart
Sacha: Biker boots

lang neon vest

outfit of the day roze neon vest

outfit of the day minimalistisch

outfit of the day zwart met neon

outfit met lang roze vest

outfit met biker boots en neon cardigan

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.