De roze trui

Afgelopen zaterdag was ik eindelijk weer eens lekker vrij. Samen met mijn familie ging ik daarom naar de Ikea want ik wilde heel graag wat handige items kopen. Ik besloot mezelf een beetje op te tutten, een beetje maar. Voor mij betekend dat iets kleurigs aantrekken en een goede hoge hak aan mijn voeten. Ik koos mijn nieuwe roze trui met zwarte haaitjes er op want daar word ik heel vrolijk van.

Vroeger had je me echt nooit met iets in het roze gezien. Mijn vijftienjarige ik had een hekel aan roze, zoete en meisjesachtige dingen. Ik was een behoorlijke tomboy en dat ben ik vaak nog steeds. Echter is het me nu gelukt om zoet te mixen met stoer, iets wat voor mij perfect werkt. Om dit te bereiken moet je het volgende doen: een roze kledingstuk + faux leather + stoere laarzen met hoge hak = ztoer (zoet en stoer tegelijk). Haha, just kidding maar het werkt wel!

Hoe mix jij girly items met stoere kledingstukken?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Volg mij dan via Instagram voor meer updates, thanks!

trui met haaien

Items:

H&M divided red: Roze trui met haaienprint
Jacqueline de Yong: Zwarte legging broek
Only: Zwart nep leren jasje
Steve Madden: Enkellaarsjes

outfit of the day roze trui

outfit met roze trui

faux leather jacket

stoer outfit met nep leren jasje

pink sweater

outfit met roze sweater

outfit of the day steve madden laarzen

stoer en lief outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.