Cosy college cardigan

Dat ik van lange vesten houd is geloof ik wel duidelijk. Ze komen nu wel erg vaak voorbij op mijn blog. Ik vind ze gewoon zo handig en ik blijf ze ook maar kopen. Dit crèmekleurige exemplaar is een grote favoriet van mij. Dit vest heeft namelijk grote zakken en ik heb vaak mijn handen in mijn zakken. Met name in de herfst en winter omdat ik het snel koud heb.

Dit vest gebruik ook vaak als jas als het buiten niet zo koud is. Het is namelijk een breed vest waardoor ik mijzelf er lekker in kan verstoppen als het even iets kouder is. Daarnaast vind de witte kleur super handig omdat het een outfit een snelle fix kan geven. Lichte kleuren frissen de boel op en een licht gekleurd vest is dus handig om in de kast te hebben. In dit geval maakte dit vest mijn outfit af voor een dagje nerden op school.

Wat trek jij aan voor een college dag?

Kaya-Quintana

P.S. Don’t forget the smile, just because you can!

aztec print ketting

Items:

Only: Zwarte skinny jeans, vest en faux leren jasje
H&M: Licht blauw v-hals t-shirt en ketting
Invito: Nude pumps

outfit met leren jack

outfit met lang vest

outfit met lang wit vest

outfit met nude pumps

outfit licht blauw t-shirt

outfit met blauw t shirt

outfit of the day

herfst outfit kaya-quintana

nude pumps invito

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana