White primark blouse

Mijn vriendinnetje uit Den Helder kwam een paar weken geleden in Den Haag shoppen. Ze wilde graag naar de Primark en dus zochten we het filiaal in Zoetermeer op. Ik kom eigenlijk bijna nooit bij de Primark vanwege de drukte. Gelukkig was het lekker rustig en waren er deze keer kledingstukken naar mijn smaak. Mijn vriendinnetje vond de witte blouse die ik aan heb op de foto’s, I love it!

Het is een simpele blouse maar toch super tof. Het is een blouse die je met gemak op een jeans of legging draagt en er direct interessant uitziet. Daarnaast past deze witte blouse perfect bij de minimalistische stijl die ik de laatste tijd heel fijn vind om te dragen. Soms heb ik namelijk geen zin in printjes, felle kleuren en teksten. In dit geval applaudisseer ik het motto less is more.

Hoe draag jij een witte blouse?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Deel dit artikel dan op Facebook, thanks!

zwart wit outfit

Items:

H&M: Zwart gilet, legging en ketting
Primark: Lange witte blouse
Zara: Sandaaltjes met stiletto hak
Casio: Dames mini digital watch

outfit met zwart gilet

minimalistisch outfit

outfit witte blouse

nederlandse fashion blogger

outfit met sandalen

primark blouse

casio horloge goudkleurig

outfit met zwart gilet

zara basic stiletto's

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Sunseeree

  Staat je super Kaya! I love black and white 😀

  • Kaya-Quintana
   Sunseeree

   Me too, het past zo makkelijk overal bij

 • Jasmijn

  Staat je heel mooiii.. Alleen boven het blousje zou ik een kortere jasje aandoen. Zou leuker staan naar mijn mening. En schoenen zonder zo een bandje om je enkel dan zien je benen er langer uit. Oeps te veel gepraat denk ik:p

  • Kaya-Quintana
   Jasmijn

   No worries, ik vind je tips leuk hoor! Aan een korter jasje had ik nml niet gedacht, volgende keer maar eens proberen!

 • femketje

  gave foto’s 😀 love de schoenen!

 • farah

  Mooie nagellak welke is deze?

 • Laila

  Mooie foto’s! Ik heb er zelf (nog) geen, maar zeg al weken dat ik er een moet aanschaffen. Een witte blouse is eenmaal een must als het gaat om wardrobe (basic) essentials!

  • Kaya-Quintana
   Laila

   Helemaal mee eens 😀

 • Seyma

  Hoi leuke foto’s ????. Van welke primark heb je dat blouse ????

  • Kaya-Quintana
   Seyma

   In Zoetermeer maar ik heb de blouse al een paar jaar, dus ik denk niet dat ze deze nog hebben