Beverly hills formula tandpasta in white, black en sensitive

Veel mensen zijn geobsedeerd met witte tanden en de perfecte glimlach. Sommige mensen laten hun tanden zelfs meerdere keren bleken. Gelukkig kan het ook makkelijker, goedkoper en sneller. Beverly hills formula belooft ons daar een handje bij te helpen. Daarvoor hebben ze drie nieuwe tandpasta’s ontwikkelt, waarvan er eentje zwart van kleur is.

beverly hills formula tandpasta

Volgens Beverly hills formula zit er in de zwarte tandpasta actieve kool waardoor je tanden witter zouden worden. Daarnaast zou je er geen gevoelige tanden van krijgen en zou de tandpasta goed helpen tegen vlekken door thee, wijn en tabak. Uiteraard heb ik dat meteen even getest. Ik heb namelijk veel thee en cola gedronken en dat zijn twee pittige dranken voor je tanden. Zoals je op de foto’s kunt zien is er na één keertje niet veel verschil op te merken.

beverly hills perfect white

Als er nog een grandioze verandering plaats vind dan zal ik je dat natuurlijk laten weten. Misschien heb ik wel meer geluk met de normale of de sensitive versie. Ik ben in ieder geval blij met de niet al te sterke mint geur/smaak in de tandpasta’s. Deze nieuwe tandpasta’s kosten €4,49 en daarvoor krijg je 100ml tandpasta. Dit is de eerste keer dat ik aan de slag ga met Beverly hills formula tandpasta. Ken jij dit merk al en wat vind jij er van?

Kaya-Quintana

P.S. Have a great day!

beverly hills formula tandpasta voor en na

beverly hills formula tandpasta zwart

zwarte tandpasta met actieve kool

zwarte tandpasta met actieve kool

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  apart kleurtje inderdaad XD

 • Tara

  Ik ben echt super benieuwd naar de zwarte tandpasta!

 • Romy

  Klinkt nog best goed eigenlijk!

  • Kaya-Quintana
   Romy

   Ja, ik ben benieuwd of ik over een week meer verschil opmerk

 • Mona

  Hallo! Ik las bij een review van colgate van jou dat je ook een keer een tandpasta hebt getest die je tanden echt witter maakt, en dat je er ook foto’s bij had. Ik zou graag willen weten welke tandpasta dat is! (a)

  • Kaya-Quintana
   Mona

   Ik denk dat het of de Beverly hills tandpasta was of de Pearl drops tandpasta die ik echt altijd gebruik als ik alles even net wat witter wil 🙂

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana