Fashion: Midi ringen van Revival London en sieraden van Les Cleias

Internet shoppen kan zo heerlijk zijn, vooral omdat er zoveel keus en nieuws is. Zo vond ik op Bijenkorf.nl het merk Les Cleias wat prachtige sieraden maakt. De sieraden zijn heel fijntjes en simpel. Precies het type sieraad waar ik heel gelukkig van word. Ik koos daarom twee armbandjes en een ketting uit. Vooral het kettinkje is nu al een grote favoriet van mij. Het is een mini pistooltje van rosé goud die bijna niet opvalt.

les cleias kettinkje met pistool

les cleias sieraden

Misschien denk je: “Wat is dan het nut van zo’n ketting als die bijna niet opvalt?” Persoonlijk houd ik niet vaak van opzichtige sieraden. Een klein sieraad zorgt ook vaak voor leuke conversaties. Want ineens valt zo’n klein hangertje op en zeker omdat het een klein pistooltje is. In dit geval geldt het motto “klein maar fijn” maar al te goed. Ook de twee armbandjes die ik bestelde zijn mooi klein en fijntjes.

les cleias armbandjes

armband met pijltje

Het zilveren armbandje heeft een klein pijltje in het midden. Het doet me denken aan een pijltje van Cupido die altijd voor een goede dosis liefde zorgt. Het gouden armbandje heeft een simpel gouden vierkante staafje in het midden. Het heeft geen betekenis of iets dergelijks maar toch vind ik het een mooi armbandje. Overigens is dit één van de weinige gouden sieraden die ik heb. Goud vind ik snel te opzichtig maar dit dunne armbandje kan wat mij betreft prima.

les cleias armbandje met pijltje

revival london midi ringen

Bij de V&D vond ik een nieuw merk genaamd Revival London. Revival London heeft naar mijn mening echt heel leuke sieraden. Waaronder de midi ringetjes die ik vond, wat zijn ze leuk! Ik was namelijk al heel lang op zoek naar midi ringetjes maar ik kon nergens leuke vinden. Gelukkig heb ik nu twee mooie setjes gevonden waar ik heel blij mee ben. Omdat ik vast niet de enige ben die de midi ringetjes leuk vind, kun je ze via deze give away winnen.

revival london love me ring

love me ring

Als laatste vond ik bij Revival London ook nog twee ringen die samen een zin vormen. Op de eerste ring staat love en op de tweede staat me, love me! Ik vind het echt een leuk idee om op deze manier twee ringen met elkaar te combineren. Uiteraard moest ik ze dan ook meenemen voor in mijn sieradendoosje thuis. Aaah, ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe sieraden.

Zou jij ook iets van Les Cleias of Revival London willen hebben?

Kaya-Quintana

P.S. Smile for me doll!

midi ringen goud

gouden midi ringen van revival london

dubbele midi ringen

Dubbele midi ringetjes

midi ringen dubbel

dubbele midi ringen van revival london

revival london love me ring

dubbele ringen

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • puck

  Heey Kaya!
  Die armbandjes en dat kettinkje is suuuuper leuk!
  Wat zijn de prijzen er van?
  Xx

 • stefanie

  Ik heb ook het liefst van die kleine fijne juweeltjes! Die laatste ringen en armbandjes vind ik heeeel mooi!

  • Kaya-Quintana
   stefanie

   Je kunt ze nu winnen, check de link in het artikel maar 😉

 • Mirjam - Jewelyz

  Ik hou wel van fijne sieraden, des te mooier je ze kan combineren! De ringetjes vind ik erg leuk 🙂

  • Kaya-Quintana
   Mirjam – Jewelyz

   Je kunt ze winnen, zie de link in het artikel 🙂

 • martina

  mooie armbandjes en ringen !

  • Maraisa
   martina

   kheb net studs besteld en ga er zeker wat mee doen, de kelrtennagnas heb ik al gedaan en dat stond echt heel leuk (: ik heb ook al een gekleurde broek (pink<3) en ook al een mint broek (:het kraagje hoop ik nog ergens te scoren alleen de huidskleurige panty en de ear cuffs zijn eerlijk gezegd niets voor mij. xx

 • femketje

  super gave ringen 😀

 • Marieke

  Heel mooi! Ik houd ook van onopvallende sieraden. Vooral die zilveren met het pijltje vind ik prachtig!

 • Tess Evea

  Wat een prachtige sieraden!

 • Anita

  Vond je aankoopjes zo mooi dat ik een kijkje ben gaan nemen. Wat hebben ze leuke en mooie sieraden!!
  Ik ging naar huis met 4 prachtige ringen.

  Thank you for the tip!!

 • Xandra

  Mooi! Ik houd echt heel erg van dit soort kleine armbandjes. Toevallig kwam ik Revival London tegen in de V&D en sindsdien ben ik helemaal fan.