River Island waterschoentjes en sandaaltjes

Aaah, ik ben zo verliefd op mijn nieuwe schoentjes. En de prijs voor mijn twee paar nieuwe zomerschoentjes was echt belachelijk laag. Ik heb ze namelijk gevonden bij River Island, die zoals je misschien al weet, niet altijd de goedkoopste is. Maar ik ben best een goede sale shopper, al zeg ik het zelf. En scoorde twee paar voor €20,- bij elkaar. Echt een goed koopje dus. In sommige gevallen vind ik River Island echt te hoog geprijsd. Zeker als het gaat om de kwaliteit/prijs verhouding. Ik weiger dan ook echt om bijvoorbeeld €60,- uit te geven aan een mini clutch. Als ik weet dat ik voor datzelfde geld bij een andere winkel een betere kwaliteit clutch kan scoren. Maar voor €20,- kon ik deze schoenen niet laten liggen.

Maar goed, ik dwaal af. Terug naar mijn nieuwe schoenen. Allereerst hadden ze bij River Island een heleboel leuke waterschoentjes. Met strassteentjes, pareltjes en glittertjes. Helaas zaten die niet lekker maar uiteindelijk vond ik de bovenstaande roze waterschoentjes. Het strikje deed hem natuurlijk. En ze zitten ook echt heel lekker, iets wat niet geheel onbelangrijk is. Ik kan niet wachten om ze aan te trekken en er lekker mee rond te wandelen in de zon. Ze zijn wel heel erg plat vergeleken bij mijn andere schoenen. Maar afwisseling is goed en de leuke strikjes maken het helemaal goed, dat er geen hak onder zit. Alhoewel ik met trots kan zeggen dat ik ook waterschoenen heb van Melissa, met een hak! Ja, hoe cool is dat?

Omdat ik dit jaar eindelijk weer eens op vakantie ga. Heb ik ook daar schoenen voor nodig. Ik heb namelijk genoeg hakken maar geen platte schoenen, die gemakkelijk aan te trekken zijn. De sandaaltjes met grote blauwe stenen er op, trokken meteen mijn aandacht. Ze hebben maar twee bandjes en dus ideaal voor in een warm land. Mijn voeten zetten namelijk gigantisch uit van warmte. En schoenen met teveel bandjes doen dan echt heel veel pijn. Daarnaast was ik al heel lang op zoek naar dit soort sandaaltjes. Ik vind die grote stenen namelijk heel erg leuk. Maar de meeste sandaaltjes met stenen die ik had gezien, waren het net niet. Dit soort sandaaltjes met steentjes passen perfect bij de boho chique look, waar ik het vaak over heb. Ik houd echt van die stijl.

Ga jij ook sale shoppen bij River Island? Check dan hier mijn sale shop tips!

Kaya-Quintana

PIN IT!

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Silke

  Die slippers geweldig!! Heb vandaag 3 paar schoenen gekocht, bij primark!!

  • KayaQuintana
   Silke

   Leuk! Ik vind Primark schoenen heel leuk maar ik pas ze nooit πŸ™

 • Conny

  o wat een gave sandalen zeg.
  en wat gave waterschoentjes.

 • Maya

  Die eerste schoentjes zijn zΓ³ schattig πŸ˜€

 • tessa

  aaawh die schoentjes zijn leuk ~!!!

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana