Fashion: Schoenen met metalen hakken van Zara

Ik heb een grote liefde voor schoenen en het meeste voor hoge hakken. Doe mij maar hoger dan hoog in de vorm van stiletto’s, naaldhakken of een goede stevige blokhak. Mijn voorkeur gaat uit naar zwarte schoenen met een apart of klein detail. Ik was dan ook op slag verliefd toen ik de schoenen in dit artikel spotte bij de Zara. Want ze zijn zwart en de hakken zijn echt amazing!

pump met metalen hakken van zara

De hakken zijn beslagen met metaal en ik vind dat een super mooi effect. Ik kocht al eerder schoenen met metaal bij Invito. Op die schoenen zit er een metalen beslag op de neus, dus deze van Zara passen perfect in mijn collectie. Ik was namelijk op zoek naar zwarte pump met een ronde neus, zodat ik mijn lange jurken met een panty kan dragen tijdens de winter. Ik heb natuurlijk wel laarzen klaar liggen maar ik draag liever pumps.

pumps met metalen hakken

Deze winter zal je hoe dan ook veel schoenen met metalen details vinden. De pumps in dit artikel zijn o.a. geweldig met een jeans en een blazer. Maar ook onder een lange jurk met een panty of een cocktail dress. Er zijn ook heel veel toffe laarzen en sneakers te vinden met metalen kettinkjes, neuzen en hakken. Je voegt op deze manier een beetje bling toe aan je outfit zonder dat het er tacky uitziet.

pumps with metal heels

Dus als je nog geen schoenen in je kast hebt met metalen details, then shame on you! Nee, just kidding! Maar schoenen met metalen details zijn wel een echte aanrader. De pumps op de foto zijn ook nog eens redelijk betaalbaar via Zara voor €39,95. De schoenen van Zara vallen naar mijn ervaring wel kleiner dan normaal gesproken. Ik moest van deze schoenen maat 39 hebben.

Wat vind jij van schoenen met metalen details?

Kaya-Quintana

P.S. Meer lezen over fashion? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

metalen pumps van zara

pump met metalen hak

zwarte pumps met ronde neuzen

zara trafaluc pumps

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.