Denman tutti frutti brush

Gister was ik lekker aan het shoppen in Amsterdam met vriendinnen. Uiteraard moest ik mijn favoriete winkel in en dat is de Urban Outfitters. Hier hebben ze naast kleding ook heel veel toffe lifestyle gadgets, platen, boeken en beauty producten. Tot mijn verbazing vond ik in het beauty gedeelte haarborstels van Denman. Deze borstels komen uit Engeland en zijn de concurrent van Mason Pearson borstels.

denman haarborstel

Denman borstels schijnen namelijk even goed te zijn maar de prijs ligt een stuk lager. Ik betaalde voor de borstel in dit artikel €12,-. Best prijzig als je het mij vraagt maar als deze borstels echt zo goed zijn, dan is de prijs het hopelijk waard. Deze Denman haarborstel heeft een geurtje en dat vond ik zo grappig, dat ik deze meteen wilde afrekenen. De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende tutti frutti geuren.

denman tutti frutti hairbrush

De borstel die ik kocht verspreidt een tropical coconut geurtje. Bij Urban Outfitters hingen er ook haarborstels met aardbeien, citroen en appel. De geur zit verwerkt in het kussen waarin de borstelpinnetjes vast zitten. Ik vind het gewoon zo’n leuk idee dat ik deze haarborstel meteen wilde hebben. Of deze borstel zo goed borstelt als Denman belooft weet ik nog niet, maar je kunt zeker een review verwachten.

Welke geur zou jij kiezen? Aarbei, citroen, apple of kokosnoot?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

denman haarborstel

haarborstel met parfum

denman haarborstels kopen in nederland

denman professional hairbrushes

denman haarborstel plastic handvat

professionele haarborstel van Denman

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wendy

  Denman borstels zijn het geld meer dan waard. Ik heb zelf de zwart-rode versie in zowel mini als in normaal formaat. Deze borstels zijn ideaal om je haar te touperen of je toupeersel eruit te borstelen en je pas gezette krullen te kalmeren. Maar ja, dat is mijn ervaring. 🙂

  • Kaya-Quintana
   Wendy

   Goed om te weten!

 • Edith

  Wat een leuk concept, ik zou ook voor kokos gaan en ben benieuwd of hij fijn is!