Zeemeermin krullen met een ISO krultang

Ariel ain’t got nothing on me, haha! En ook jij kunt Ariel van jetje geven, want in de onderstaande video laat ik je zien hoe je zeemeermin krullen kunt maken. Ik ben gek op dit soort krullen, want ze zijn niet over de top en geven net dat beetje extra oempf aan je look. Deze grote krullen die losjes langs je gezicht hangen, zijn perfect voor de zomertijd. Ze hoeven er namelijk niet perfect uit te zien, want de natuurlijke look maakt het juist af.

zeemeermin krullen

Deze krullen zijn met name geschikt voor dames met wat langer haar. Tevens staan de zeemeermin krullen bij bijna iedereen. Zo droegen Lauren Conrad, Ciara en Shakira dezelfde typen krullen tijdens diverse gelegenheden. Het is namelijk de perfecte look voor elke vrouw die niet van de strakke krullen houdt, maar wel wat meer beweging en volume in het haar wil creëren. En gelukkig is het ook zeer gemakkelijk te doen.

zeemeermin krullen maken

Voor deze krullen gebruikte ik een 25 mm krultang van ISO. Deze krultang kocht ik ooit eens om Kim Kardashian krullen mee te maken. Gelukkig kun je er dus nog veel meer mee doen en dat laat ik je graag zien. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een serum en glansspray voor je haar. Wil je het echt goed doen, dan pak je ook nog even je stijltang erbij. Huh!? Een stijltang als je je haren gaat krullen? Yes, bekijk snel mijn video waarom!

Ga jij deze zeemeermin krullen ook eens proberen?

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf nu op mijn Youtube kanaal voor meer beauty video’s, thanks!

zeemeermin krullen

krullen met een iso krultang

wavy curls maken

zeemeermin krullen maken met een iso krultang

mermaid curls

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • BeautyLife

  De krullen staan je echt prachtig, Kaya! Mooie foto’s ook! Leuke video en artikel <3

 • Femke

  Ik krul mijn haren regelmatig zo, en die coupe staat mij het best vind ik zelf.. En niet alleen ik, volgens mij vind ook mijn omgeving dat.. Als ik namelijk dit soort krullen heb krijg ik er altijd complimenten over en dan neem ik me iedere x voor om mijn haren AL-TIJD zo te doen haha!

 • Nilou

  Supermooi! En je playback van lady marmalade; lachuh!

  • Kaya-Quintana
   Nilou

   Hihi, ja soms moet je een beetje gek doen 😀