Vlog #37: Ik heb een weight hoop gekocht!

Yeah, ik heb een weight hoop gekocht! Ik ben er heel blij mee want ik zoek al heel lang naar een hoepel. Het lijkt mij namelijk het perfecte sportitem om mijn buikspieren mee te trainen. Daarnaast heb ik vorige week zondag weer lekker gejogd. Ik ben weer gezonder aan het eten, dus die weight hoop past er perfect bij. Tevens heb ik ook lekker kunnen relaxen en heb ik ook weer even lol gehad met mijn zusje.

Enjoy the vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij hier voor meer Youtube video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana