Huidverzorging: Burt’s bees almond and milk hand cream

Mmm, de zachte zoete geur treedt me tegemoet zodra ik de deksel van het potje heb gedraaid. Na al die jaren ruikt de Burt’s bees almond and milk hand cream nog precies hetzelfde als vroeger. En met vroeger bedoel ik zeker vier jaar geleden, toen Sephora nog in Nederland zat en Burt’s bees verkocht. Via Sephora leerde ik namelijk Burt’s bees kennen en sindsdien ben ik fan van dit merk.

burts bees almond and milk hand cream

Burt’s bees verkoopt namelijk huidverzorgingsproducten die meestal 100% natuurlijk zijn. De Burt’s bees almond and milk hand cream is ook 100% natuurlijk en daarom werkt deze hand cream zo goed. Met name voor mensen met eczeem en psoriasis, kan deze hand cream in de winter de huid goed verzorgen en verzachten. Zelf heb ik namelijk heel erg veel aan deze hand cream gehad, omdat ik in de winter vaak eczeem en pijnlijke hkloofjes op mijn handen krijg.

almond and milk handcream

Iedereen met eczeem, psoriasis, droge huid of een andere huidaandoening, weet hoe het koude weer het nog erger kan maken. Ik heb dan ook heel wat van deze potjes hand cream verkocht, toen ik nog bij Sephora werkte. Met name omdat in deze hand cream zoete amandelolie is verwerkt. Dit ingrediënt zorgt niet alleen voor de zoetige geur, maar ook voor hydratatie en het verzachten van droge huid.

burts bees hand cream

Tevens vind je er ook bijenwas in, wat een beschermend laagje over de huid heen legt. Hierdoor drogen je handen minder snel uit door de kou en bijvoorbeeld water tijdens het wassen. Ook vind je er vitamine E en aloë vera sap in, waardoor de hand cream extra verzorging en hydratatie verzorgt. Voor mij persoonlijk is deze hand cream een must have en de beste die ik ooit heb gehad.

handcreme voor eczeem

De hand cream is namelijk heel vol, romig en door de oliën lekker ‘vettig’ op een goede manier. Als iemand met eczeem merk ik echt dat het een beschermend laagje over mijn huid heen legt. Daarnaast heb ik er echt de hele dag plezier van en dat is erg fijn omdat ik mijn handen de hele dag gebruik. En eczeem op je handen is mega irritant en dus ben ik heel blij met deze hand cream. Ik ken zelfs een dame die het gebruikt op haar gezicht, tegen de eczeem die ze daar heeft.

burts bees hand cream review

Ik denk dat je wel door hebt dat ik heel lang kan blijven doortypen over deze hand cream. Ik vind deze hand cream gewoon echt geweldig, omdat het echt goed tegen eczeem op de handen werkt. Voor een potje van 57 gram waar je zo’n twee a drie maanden mee kunt doen, betaal je €11,95 via de Etos. Zij hebben daar nu ook een actie, waarbij je het tweede potje met 50% korting krijgt.

Ik zeg: try it out!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram via @KayaQuintana, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.