MAC Vanilla, Nylon en White frost eyeshadow swatches

Dat ik niet zo’n groot fan ben van MAC weet denk ik iedereen die al vanaf het begin mijn site leest. Ik ben namelijk al een paar keer flink teleurgesteld door producten van MAC. Erg jammer want de producten van MAC zijn niet echt goedkoop. Toch heb ik me wederom laten verleiden in het kopen van MAC eyeshadows. Ik kocht er vijf maar in dit artikel laat ik je er drie zien.

mac eyeshadow haul

Deze drie eyeshadows worden namelijk wereldwijd aangeraden als high light. En aangezien mijn favoriete high light van Urban Decay genaamd Virgin begint op te raken, moet ik toch een alternatief vinden. Vanilla, Nylon en White frost stonden bij veel buitenlandse beauty bloggers hoog op het high light lijstje waardoor ik het aandurfde ik om ze te proberen. De eyeshadows kosten €17,- per stuk dus hopelijk zijn ze hun geld waard.

mac nylon, mac white frost, mac vanilla

Onder White frost, links boven Vanilla en rechts boven Nylon

Laten we starten met White frost die door MAC wordt beschreven als levendig wit met een ijzige glans. White frost is echt lekker wit en dus perfect als inner high light. Er ligt namelijk heel mooie chrome-achtige glans overheen waarmee je alles prachtig op kunt oplichten.

mac white frost eyeshadow

White frost – frost finish

Nylon is volgens MAC bleek goud met een ijzige glans en heeft net als White frost een frost finish. Nylon vind ik echt het allermooiste door die gouden tint er in. De kleur komt daardoor net iets warmer over en dat is perfect voor de meeste huidskleuren. Nylon vind ik ook het meest prettig aanbrengen, de eyeshadow formule is namelijk een beetje romig.

mac nylon eyeshadow

Nylon – frost finish

Vanilla is een perzik/ivoorkleur met een schittering als we MAC moeten geloven. De perziktint kan ik er niet echt uithalen maar het ivoor wel. Deze kleur is prachtig als matte high light voor bijvoorbeeld bruismake-up. Maar ook als basiskleur is Vanilla prachtig want je kunt er elke andere kleur mooi mee vervagen/blenden.

mac vanilla eyeshadow

Vanilla – velvet finish

Na het uittesten van deze eyeshadows ben ik aardig onder de indruk. De eyeshadows op de swatch foto’s bracht ik aan over de Eyeshadow base van Hema. De eyeshadows zijn gemakkelijk op te bouwen waardoor je de kleuren intenser kunt maken. Deze kleuren zijn allemaal erg licht dus soms heb je wat extra laagjes nodig om dat te doen. Ik denk dat ik met deze kleuren heel wat mooie looks kan maken.

Wat is jouw MAC eyeshadow aanrader voor mij?

Kaya-Quintana

P.S. Meer make-up updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

mac vanilla, nylon en white frost swatches

Vanilla, Nylon en White frost

mac Vanilla, Nylon en white frost eyeshadow swatches

Vanilla, Nylon en white frost

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Amy

  Ik vind ze allemaal wel iets hebben! Zelf gebruik ik MAC’s Naked Lunch al een hele tijd als highlighter. Ook érg mooi.

  • Kaya-Quintana
   Amy

   Naked lunch kende ik nog niet, even googlen dus. Bedankt voor de tip! 😀

 • Manon

  Ik dacht altijd dat ik Vanilla heel mooi zou vinden maar ik vind hem van deze drie het minst! Nog steeds wel mooi, maar fijn dat ik nu weet dat ik White Frost bijvoorbeeld eerder zou kopen

  • Kaya-Quintana
   Manon

   Vanilla is een heel saai kleurtje maar wel handig voor in je basis kit 🙂 White frost is wel wat toffer ja 😀

 • Faat

  Ik vind ze alle drie erg mooi, maar mijn favoriet is vanilla.

 • megan

  ik ben gek op de oogschaduws van mac ik zal mijn aanraders hier onder zetten!

  1. fig 1 – een paarse matte kleur (matte2)
  2. shroom- witte glanzende highliter(satin)
  3.cranberry – is een cranberry
  kleur(frost)
  4 sketch-donker paarse kleur (velvet)
  5. rule – oranje kleur (matte) super mooi om in je arcade boog te gebruiken!
  6. espresso – bruine kleur (matte)
  7. texture -licht bruin (velvet)
  8. nocturnelle – paarse kleur (frost)
  9.1/2 naked lunch, all that glitters ze verschillen niet veel met elkaar
  de een is alleen iets rozer het zijn super mooie highlight kleuren
  maar ook super op het bewegend
  ooglid! ( frost / veluxe pearl)
  10. de mooiste highlight ever !!!
  vanilla pigment !!! heel anders dan
  de vaste oogschaduw in pan vorm.
  deze pigment (losse poeder) is een
  witte glanzende kleur echt prachtig

  haha ik dacht ik stop maat bij 10.. ik kan zo nog wel even door gaan het staat niet in volgorde van de
  top 10 maar zoek je een mooie
  paarse matte kleur ga dan zeker
  voor fig 1

  xxxxxxxxxxx

  • Kaya-Quintana
   megan

   Bedankt voor deze lijst, echt handig! Ik ga ze zeker allemaal bekijken en misschien ook wel kopen, hihi!

 • Esra

  Mooie basic kleurtjes! X

 • BeautyReviewsNL

  Wow, het zijn allemaal super mooie highlighters! love it