Review: L’oreal Skin perfection dagcrème

Het Skin perfection serum van L’oreal vind ik al een toppertje. Zou ik de dagcrème versie ook zo fijn vinden? Ik probeerde de crème drie weken uit want volgens L’oreal zou je na een maand een geheel geëgaliseerde huid moeten hebben. Helaas redde ik het niet om de maand vol te maken en in dit review vertel ik je graag waarom. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

l'oreal skin perfection dagcreme

Product: Skin perfection corrigerende hydraterende dagverzorging

Merk: L’oreal paris

Cijfer: 8

Belofte: De eerste corrigerende dagcrème die de huidkwaliteit zichtbaar verbetert bevat Perline-P, een krachtig ingrediënten-complex voor intense optimalisatie van de huidkwaliteit: Poriën, huidoppervlakte en teint. Voel na 1 minuut, de huis is gehydrateerd en ongelooflijk zacht. Na 1 week zijn de poriën geminimaliseerd en na een maand is de huid geëgaliseerd en de kwaliteit is verbetert.

Prijs: €15,49

l'oreal skin perfection dagcreme review

Voordelen: Een behoorlijk luxe en vrolijk ogende verpakking voor een drugstore product. De crème zelf is licht roze gekleurd en is redelijk sterk geparfumeerd. Je hebt maar een klein beetje nodig want je kunt de crème ver uitsmeren. Je ziet zoals L’oreal belooft inderdaad al na het aanbrengen meteen resultaat. Ik merkte het vooral op mijn neus waar ik de grootste poriën heb zitten.

Mijn huid lijkt na het gebruik van deze crème gladgestreken, gehydrateerd en de poriën zijn inderdaad kleiner en soms niet meer zichtbaar. Net als het Skin perfection serum lijkt het net een primer zoals deze crème zich gedraagt. Het trekt snel in en laat mijn huid heerlijk zacht achter en foundation kan ik er met gemak en snel over heen aanbrengen.

Ik kwam dus niet toe tot het gebruik van deze dagcrème voor een maand. Maar na de drie weken die ik wel volhield zag ik zeker weten verschil. Met name op mijn neus en kin waren de poriën kleiner en minder zichtbaar geworden. Ook mijn voorhoofd leek iets gladder te zijn en de crème hydrateert net genoeg voor een werkdag. Qua teint heb ik helaas niets gemerkt, ik heb nog steeds enkele pigmentvlekjes die niet minder licht zijn geworden.

l'oreal paris skin perfection dagcreme

Nadelen: Als je niet tegen parfum in huidverzorging kunt dan zou ik niet voor deze crème kiezen. Bij mij slaat de geur van deze crème vaak op mijn ogen en dat voelt niet altijd even prettig aan. In de derde week kreeg ik helaas puistjes van de dagcrème. Eerst had ik het niet door want ze kwamen heel langzaam door. Het begon met een raar bultje op mijn wang, dat vervolgens ontwikkelde tot een puistje.

Uiteindelijk werden het er steeds meer en ben ik gestopt met de crème. Na een week waren alle puistjes zo goed als weg dus het kwam door de Skin perfection crème. Ik heb namelijk niets anders toegevoegd of weg gelaten uit mijn huidverzorging routine.

l'oreal skin perfection

Conclusie: De dagcrème doet inderdaad wat l’oreal belooft als het gaat om het verminderen van poriën. Echter lijkt de crème mijn huid te verstoppen waardoor het nut van de poriën verkleinen eigenlijk verloren gaat. Ik heb namelijk niets aan verkleinde poriën als ik er puistjes voor terug krijg. Ik denk dat je veel kunt hebben aan deze dagcrème als je een makkelijke huid hebt.

Er zit in deze dagcrème namelijk een minerale olie die in mijn geval dus niet prettig inwerkt op mijn huid. Ik heb dus meer aan een primer voor onder mijn make-up die hetzelfde doet dan een dagcrème die in mijn huid trekt. Een primer kan ik er weer afwassen waardoor ik er geen puistjes van krijg. Deze dagcrème zou ik dus enkel af en toe gebruiken als primer net zoals het bijbehorende serum.

Wat is jouw mening over de Skin perfection dagcrème?

Kaya-Quintana

P.S. Meer handige reviews? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.