Review: L’oreal skin perfection corrigerend serum

Eén van mijn favoriete Youtube guru’s raadde dit serum aan in haar favorieten video. Nicole Guerriero vertelde in haar video dat ze dit serum met name als primer gebruikte. Eerst vond ik dat maar raar want een serum gebruik je altijd onder een dag of nachtcrème en niet op zich. Omdat ik het serum voor maar €10,- kon kopen tijdens een Etos actie, besloot ik het toch te proberen en dat was een hele goede zet.

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Skin perfection serum

Merk: L’oreal paris

Cijfer: 8

Belofte: Voor alle huidtypes, hydraterend en anti-rimpel. Dit krachtige, corrigerende serum bevat LR2412 en Perline-P om dieper in de huid door te dringen. Het verkleint poriën, egaliseert de teint, vermindert rode vlekjes en maakt de huidoppervlakte zichtbaar gladder en zachter. Gericht op de dame in haar dertiger jaren.

Prijs: €16,99 en daarvoor krijg je 30 ML

skin perfection serum review

Voordelen: De verpakking is lekker roze en vrolijk en is in het bezit van een pompje waarmee je goed kunt doseren. Er zit een heerlijk zacht en zoetig geurtje aan wat ik erg prettig vind. Als ik het serum op mijn huid aanbreng voelt het direct verkoelend aan. Ik hoef niet lang te wachten voordat ik mijn make-up er over heen aanbreng, want het trekt snel in.

Het serum bevat o.a. Perline-P waarvan ik geen idee heb wat het inhoudt, ik kan het helaas ook nergens vinden. Ik merk echter wel dat het fijne lijntjes ietwat opvult en als primer is dit serum dan ook fantastisch. Foundation blijft namelijk mooier zitten en verdwijnt minder snel in de droogtelijntjes bij mijn mond en ogen. Ik kan het serum ook prima in combinatie dragen met mijn dagcrème van Olaz, die ik altijd als eerste aanbreng.

l'oreal skin perfection serum

Zoals L’oreal belooft merk ik wel direct op dat mijn huidoppervlakte er beter uit ziet. Waarschijnlijk komt dat niet enkel door de verzorgende ingrediënten maar ook door de parelmoerglans die in het serum zit. Mijn huid krijgt hierdoor een frisse gloed en ziet er ook meteen gehydrateerd uit. Ik heb ook opgemerkt dat het serum de mee-eters op mijn neus verdoezeld en iets vermindert.

l'oreal skin perfection serum ingredienten

Nadelen: Ik heb zelf geen grote poriën op mijn gezicht, wel heb ik altijd een paar mee-eters op mijn neus. Mijn zusje heeft precies hetzelfde en beiden merkten we helaas geen verschil op als het gaat om het verkleinen van de poriën. We merkten wel op dat het serum een klein beetje helpt om de mee-eters verdoezelen. Helaas konden we beiden dus niet testen op het verkleinen van de poriën maar wij zijn al blij met het resultaat op de mee-eters.

In het serum zitten siliconen verwerkt wat je als nadeel kunt zien. Persoonlijk vind ik het geen probleem aangezien juist de siliconen (minerale olie dimethicone) zorgen voor dat zachte gevoel en het opvullen van fijne lijntjes en grove poriën. Ik heb het serum nu een aantal maanden maar ik heb helaas nog niet echt vermindering van rimpeltjes gezien zoals L’oreal belooft. En alhoewel ik geen diepe rimpels heb, had ik het wel fijn gevonden dat de fijne lijntjes die ik wel heb, weg zouden zijn.

l'oreal skin perfection serum review

Als laatste moet ik melden dat dit serum mijn huid niet genoeg hydrateert. Aan de ene kant is dat logisch want mijn huid is heel erg droog en heeft extra verzorging nodig. Aan de andere kant had ik gehoopt dat het serum krachtig genoeg zou zijn om mijn droge huid aan te kunnen. L’oreal bezit namelijk ook Lancôme waarvan ik het Genefique serum heb, die mijn droge huid prima aankan. Ik had gehoopt dat het serum misschien hetzelfde zou kunnen als die van Lancôme maar helaas.

skin perfection serum

Conclusie: Ik zou je dit serum niet aanraden als huidverzorging maar wel als primer na je huidverzorging. De verzorgende ingrediënten in dit serum zijn naar mijn mening minder aanwezig dan in de bekende serums. Zodoende merk ik dan ook stukken minder resultaat op als het gaat om hydrateren en vermindering van rimpels.

Volgens sommige andere bloggers is het Skin perfection serum een goedkopere versie van het Lancôme Vissionaire serum. Dat kan best want beide merken vallen onder dezelfde eigenaar. Ik denk ook wel dat je op den duur resultaat zou kunnen zien als je het serum van L’oreal maar lang genoeg gebruikt. Maar of je zo lang wilt wachten? Als primer is het in ieder geval een toppertje aangezien je er ook nog een beetje je huid er mee verzorgt.

Ben je al bekend met dit serum en wat vind jij er van?

Kaya-Quintana

P.S. Handig review? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

l'oreal skin perfection corrigerend serum review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • pamela

  hij lijkt me erg fijn als primer!! en de flacon is wauwwww

 • Beautydagboek

  Ik dacht dat het meer een serum was wat je voor je dagcreme aan moet brengen 🙂 Maar hij is dus fijner als primer?

  • Kaya-Quintana
   Beautydagboek

   Ja normaal gesproken moet een serum onder je dagcreme. Maar dit is niet een serum zoals die van Estee of Lancôme dus het kan ook over je dagcreme of in dit geval als primer 😀

 • femketje

  hmmz, ik twijfel of dit iets voor mij is.. ben denk ik gewoon geen serum lover XD

 • Joli

  Als deze goed werkt als primer vind ik het wel leuk. Maar toch zonde van het product die eigenlijk als serum bedoelt is.

 • Anita

  Na het zien van je favorieten filmpje waarin je het over de serum had ben ik deze gaan uitproberen. Ik moet zeggen dat dit een super product is. Ik heb helaas grote porien rond mijn neus en na het aanbrengen van de serum zijn deze duidelijk minder zichtbaar.
  Het is echt een geweldig product!

  • Kaya-Quintana
   Anita

   Ja, ik was er ook helemaal verbaasd van. Ik ben blij dat ik het serum heb gevonden via youtube 😀