Review: Orange soap, fruity and refreshing

“Als dit naar sinaasappel moet ruiken dan ben ik een peer”, aldus mijn moeder. Aangezien ik niet tegen zeep kan moest ik iemand anders vinden die het zeepje uit de september Glossybox wilde testen. Het lijkt namelijk een beetje op de zeep die Lush in de Soap stacks verkocht. Het leek mij dus een goed plan om mijn moeder het zeepje uit de Glossybox te vergelijken met die van Lush. Mijn moeder verwen ik namelijk af en toe met Lush producten en tot nu toe is ze er altijd er blij mee. De soap stacks vond ze heel leuk dus ze is los gegaan met het Orange soap zeepje. Benieuwd naar de rest van haar mening? Read on darling!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Orange soap

Merk: Magyx

Cijfer: 7

Belofte: Volgens de Glossybox site is het een fruitige en frisse zeep met lichte sinaasappel geur, gebaseerd op plantaardige ingrediënten.

Prijs: €2,99 voor 40 gram

Voordelen: Dit zeepje zorgde er voor dat ik het gevoel kreeg heel schoon was nadat ik het had gebruikt. Het is een romige zeep, die heel goed schuimt. Deze zeep is heel handig als je een vette huid hebt want het ontvet heel erg goed.

Nadelen: Het ruikt niet naar sinaasappel zoals er wordt beweert, zelfs niet een klein beetje. Eigenlijk ruikt het helemaal niet lekker. Het is niet geschikt voor je gezicht omdat het zo sterk de huid ontvet. Kan teveel ontvetten als je een gevoelige of droge huid hebt. Bij een gevoelige tot droge huid moet je direct na gebruik hydrateren.

PIN IT!

Conclusie: Het geeft echt het idee dat het schoon is omdat het de huid heel goed ontvet. Ik zou hem alleen gebruiken voor mijn voeten omdat het voor mijn huid echt te sterk is. Na het gebruik van deze zeep voor mijn gezicht moest ik mijn huid goed hydrateren omdat het heel stak ging staan. Lush zeep is een stuk beter in het zacht reinigen voor de huid. Ik zou dus eerder gaan voor Lush om mijn huid te reinigen.

Yes, een heel kort en bondig review. Meer kun je denk ik ook niet zeggen over een stukje zeep met weinig huidverzorgende eigenschappen. Maar mijn site zou mijn site niet zijn als ik niet grondig zou zijn in het reviewen van producten. In dit geval was het dus mijn moedertje lief die met een kritische blik heeft gekeken naar een product.

Wat vind jij eigenlijk van dit zeepje? Hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Mijn moedertje blogged ook, bekijk hier haar site voor interieur DIY’s.

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.