Review: Dove hair therapy anti-klit en care spray

Ik ben gek op haarverzorging, mijn haar is namelijk erg belangrijk voor mij. Daarom test ik regelmatig nieuwe producten uit en heb ik een legertje van top producten in de badkamer staan. Een paar maanden geleden kreeg ik een nieuw product om te testen. De anti-klit spray van Dove zat in een goodie bag, die ik kreeg bij een event. Ik wist niet dat Dove dit soort haarproducten verkoopt. Toch best handig zo’n goodie bag anders had ik het nooit geweten. Ik heb de spray getest en ik ben er klaar voor om mijn mening te delen. Here we go!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Intense repair anti-klit en care spray

Merk: Dove hair therapy

Cijfer: 7

Belofte: Een verzorgende spray die werkt op twee niveaus. Een laag bevat de gepatenteerde Fibre actives, die diep doordringen in elke vezel. De tweede laag bevat Micro moisture serums die de haarschubben glad maken voor zacht en ontward haar, de hele dag door.

Prijs: €4,99

dove hair therapy anti-klit spray

Voordelen: De spray bestaat uit twee vloeistoffen of zoals Dove het noemt, twee lagen die je moet mengen door de flacon door elkaar te schudden. Vervolgens kun je de spray op droog of handdoek droog haar aanbrengen. De spray is heel licht en verzwaard het haar niet. Het plakt niet en maakt mijn haar echt beter doorkambaar. Als laatste maakt het ook mijn haar en hoofdhuid niet vettig zoals Dove belooft. Het product trekt ook heel snel in waardoor je meteen aan de slag kan met andere styling producten, erg handig!

dove intense repair anti-klit en care spray

Nadelen: Het is niet echt een nadeel maar ik vind het wel jammer dat de spray naar niets ruikt. Overigens belooft Dove ook dat deze anti-klit spray haarbreuk tegen gaat. Helaas is dat voor mij niet zo gebleken. Mijn breekt namelijk nog even snel zoals het eerder ook deed. Tevens heb ik niets gemerkt van de hydraterende ingrediënten, mijn haar voelt met name bij de puntjes even droog aan als voor het gebruik van deze spray.

dove hair therapy review

Conclusie: Niets aan dit product is naar mijn mening echt slecht of super goed. Over het algemeen presteert deze anti-klit spray zoals Dove belooft. Echter voegt deze spray niets toe aan mijn haarroutine. Ja, het is een fijn product maar ik zou het niet weer opnieuw aanschaffen. Ik mis namelijk extra voordelen zoals een lekkere geur, meer glans en een ingrediënt dat mijn haar hydrateert.

Dove krijgt van mij een dikke zeven voor het houden van hun beloftes bij dit product.

Kaya-Quintana

P.S. Goed review? Deel het dan met een vriendin, thanks!

dove anti klit spray

dove haarverzorging anti klit en care spray

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • femketje

  Hij klinkt niet echt verkeerd!

 • beautybyts

  Jammer dat hij niet doet wat hij belooft.

  • Kaya-Quintana
   beautybyts

   Het doet wel wat Dove beloofd, ik vind het alleen niet heel bijzonder

 • Joyce

  Ik heb deze zelf ook en werkt voor mij geweldig bij mijn klitten!

 • Jannekevz

  Die heb ik ook! Ps. Hele leuke nieuwe ‘achergrond’

  • Kaya-Quintana
   Jannekevz

   Thanks!

 • Ruby Manuela

  Super toevallig, ik kom net terug van de kruidvat en heb deze spray voor mij en mijn moeder gekocht. Ook de shampoo en conditioner. Ik hoop dat ik hem fijner ga vinden want mijn haar kan wel een oppeppertje gebruiken!