Dr van der Hoog purity reinigingsdoekjes review

Daar liggen ze dan op mijn bureau, twee nieuwe pakjes van de Dr van der Hoog purity reinigingsdoekjes. Daar ben ik heel blij mee want ik heb er wel even naar moeten zoeken. In Amsterdam kon ik ze namelijk niet vinden en ik wilde ze heel graag hebben. Dankzij Glossybox kwam ik er namelijk achter dat deze doekjes bestaan. Eerst was ik een beetje bang om ze te gebruiken. Ik heb ze ook pas anderhalve maand later voor het eerst geprobeerd, nadat ik ze had gekregen in de Glossybox. Een paar maanden later ben ik er helemaal weg van. Waarom? Read te review, hihi!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Purity reinigingsdoekjes

Merk: Dr van der Hoog

Cijfer: 9

Belofte: Reinigingsdoekjes zonder parfum, alcohol en kleurstoffen voor alle huidtypes

Prijs: €4,99 voor 25 doekjes

purity reinigingsdoekjes

Voordelen: De verpakking is lekker simpel en makkelijk. Ik heb meerdere merken en diverse reinigingsdoekjes geprobeerd. En elke verpakking had een sluitbare strip die na drie keer open en dicht maken, niet meer goed plakte. Bij de verpakking van Dr van der Hoog reinigingsdoekjes heb ik daar helemaal geen last van. Dat is een belangrijk punt want hierdoor blijven de doekjes echt vochtig. Bij andere merken waren de doekjes steeds uitgedroogd en dat is natuurlijk niet zo fijn.

De doekjes zelf zijn zacht, stevig en ze blijven hun vorm behouden. Er zit een lichte bolletjes structuur in, die ook tijdens het gebruik in vorm blijft. De reinigende vloeistof zelf is heerlijk fris. Het blijft op mijn huid lekker fris en koel aanvoelen na gebruik. Ik heb ook helemaal geen last gehad van een prikkende of geΓ―rriteerde huid. Dat is voor het eerst als het gaat om reinigingsdoekjes. Zelfs als ik last heb van eczeem, word dat niet erger van deze doekjes. Ik kan gewoon mijn gezicht reinigen zonder enige stress.

De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook perfect. Voor €4,99 heb ik 25 doekjes en ben ik dus bijna de hele maand voorzien van een goede reiniging. Het feit dat ik geen last krijg van nare effecten op mijn huid, is voor mij heel belangrijk. Daarnaast zijn deze doekjes een stuk goedkoper dan de reiniging van Clinique die ik normaal gesproken voor mijn gezicht gebruik.

Nadelen: Ik kon niet echt een nadeel vinden maar dat is natuurlijk ook wel eens fijn. Ik kon wel een verbeterpuntje vinden. Ik zou namelijk graag zien dat de doekjes toch net iets meer structuur krijgen, zodat ik er nog meer make-up mee kan verwijderen. Want soms blijft er toch nog make-up achter, waardoor ik nog een doekje nodig heb. Maar vaak is dat dan zonde omdat het echt maar om een heel klein beetje make-up gaat. Ik denk dat ietsje meer structuur in de doekjes dat perfect zou oplossen.

Conclusie: Deze doekjes hebben mijn reinigingsroutine sterk verbeterd. Eerder gebruikte ik Take the day off van Clinique voor mijn hele gezicht. Take the day off is een water/olie make-up remover en dat is niet prettig voor over je hele gezicht. Daarom ben ik super blij dat ik deze doekjes via de Glossybox heb leren kennen. Ze zijn makkelijk, snel en mijn huid ervaart tot nu toe alleen maar goede effecten. Daarom liggen er nu twee nieuwe pakjes voor mijn neus zodat ik de komende twee maanden weer voorzien ben.

Wat vind jij van deze doekjes of ga jij voor een ander merk?

Kaya-Quintana

Dr van der Hoog purity reinigingsdoekjesPIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  deze doekjes vond ik zelf echt helemaal niet fijn >.< ze prikte bij mij heel erg en ik vond het geurtje wat er aan hangt ook niet echt lekker

 • daydreamers

  Ze lijken me heel fijn, maar voor 5 euro vindt ik 25 doekjes een beetje te duur.

  • Kaya-Quintana
   daydreamers

   Voor mij is het weer goedkoper omdat de remover die ik normaal gebruik zo’n 16,- kost

 • Amanda

  Ik vind het ook vrij duur, maar voor jou weer niet, omdat je normaal duurder uit bent!

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana