Pointy ankle boots

Wat een gekke stipjes!? Bleken het helemaal geen stipjes te zijn, maar heel kleine geborduurde bulldogjes. Je begrijpt vast wel waarom ik dit leuke vestje niet kon laten hangen in de winkel. Ik stond binnen no time bij de kassa om het vestje af te rekenen. Ik had er ook direct een leuk outfit bij bedacht met pointy ankle boots, die je nu overal kunt vinden. Een beetje preppy dat wel, maar ik hou dan ook wel van een beetje preppy op z’n tijd.

preppy outfit

En een preppy outfit is niet preppy zonder de perfecte witte blouse. Ik kocht het vestje dan ook express in een maatje groter, zodat ik er een witte blouse onder kan dragen. De witte blouse is van G-star en is heel mooi getailleerd. Daardoor blijft deze goed zitten onder het vestje en kruipt de blouse niet op. Het kraagje van de blouse laat ik soms wat nonchalant openstaan door het bovenste knoopje niet te sluiten.

mcgregor vest bradford

Om het outfit af te maken trek ik er graag mijn nieuwe laarsjes van Mango bij aan. In mijn laatste vlog vroeg ik je of ik deze laarsjes moest houden. Gelukkig kreeg ik veel handige feedback terug en besloot ik wellicht mede dankzij jou deze laarsjes te houden. Ik ben er ook heel blij mee want ze lopen lekker door de blokhak, die toch nog 9 cm hoog is. Daarnaast zijn de neuzen niet te puntig, maar wel puntig genoeg om poepie chique over te komen.

Wat vind jij van preppy outfits? Deze vind ik erg goed geslaagd!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana voor meer updates, see you there!

donkerblauw vestje met bulldogjes

Items

McGregor: Vestje met bulldogjes
G-star: Witte blouse
H&M: Shaping jeans
Mango: Pointy ankle boots

outfit met witte blouse

preppy outfit

pointy ankle boots

outfit with pointy ankle boots

mcgregor dames outfit

white blouse outfit

herfst outfit

herfst outfit 2015

mango enkellaarsjes

outfit voor het werk

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • katrien

    Mooi, ik zou zoiets ook niet laten hangen, in mijn geval met katjes dan. En je kan het heel volwassen stylen dus niks mis mee. soms kan het wat tuttig worden, met zo beestjes op je kleding 😉