Ripped resort outfit

Rond deze tijd brengen de meeste grote modehuizen een resort collectie uit. Die collecties bestaan vaak uit draagbare kledingstukken voor de zomer. De stylen zijn vaak chique en toch casual met een vleugje glamour er bij. Denk aan schattige jurkjes of wat stoerder broekpakken en jeans met leuke tops en blazers. De resort collecties inspireerde mij tot het samenstellen van het onderstaande outfit.

portemonnee met studs

Ik heb namelijk mijn tuttige flatjes van River Island herontdekt. Deze flatjes hebben die ouderwetse Chanel look en zonder het te beseffen past mijn nieuwe portemonnee daar best goed bij. Chique met stoer mixen is goed als je een resort-achtig outfit wilt samenstellen. Dus trok ik mijn kruisjes trui uit de kast aangezien die lekker luchtig is, al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo te zijn. Een jeans met scheuren maakt de look af, awww yeah!

chanel accessoires

Met dit outfit kan ik relaxt op de boulevard lopen en er toch een beetje glamorous uit zien. Als ik mijn schoenen wil uittrekken om even pootje te baden dan kan dat prima met mijn simpele flatjes. Daarna kan ik mijn voeten drogen en zo een toffe tent inlopen om vervolgens aan een cocktail te nippen. I am resort ready!

Hoe ziet jouw resort outfit er uit?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

glitter eyeliner

Items:

H&M: Trui met kruisjes, gescheurde jeans en ring
River Island: Zwarte flatjes met kettinkjes
Sacha: Portemonnee met studs en kettinkjes

resort outfit

trui met kruisjes

outfit met gescheurde jeans

casual outfit ripped jeans

casual outfit kaya-quintana

outfit in chanel style

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.