Biker boots outfit

Een nieuw outfit and I am loving it! Het is een stoerder outfit dan je wellicht van mij gewend bent. De afgelopen tijd heb ik namelijk onbewust meer stoere kledingstukken aangeschaft dan ik dacht. Biker boots, een vest met leren mouwen en alles in donkere kleuren. Gooi alles bij elkaar en je krijgt het onderstaande outfit. Het zit allemaal heerlijk comfortabel, het is lekker warm en het is weer eens een ander style dan normaal. Want nu het winter aan het worden is, heb ik niets aan mijn hoge hakken en jurkjes.

Doe mij maar warmte, comfortabele laarzen en een statement item. In dit geval is mijn nieuwste vest van Mango met faux leren mouwen het statement item. Sinds ik dit vest heb, krijg ik steeds de vraag waar het vandaan komt. Hij is dan ook wel heel erg cool en werkelijk met van alles te combineren. Met jeans, een jurkje, een rokje met top of een drukke print. Yes, ik ben heel blij met dit vest en het onderstaande outfit.

Wat vind jij van kledingstukken met faux lederen details?

Kaya-Quintana

P.S. Like en volg via Bloglovin, thanks!

vest met leren mouwen

Items:

Mango: Lang vest Glasgow
Sacha: Biker boots met zilveren details
H&M: Zwarte basic legging
Only: Basic tank top in het zwart
River Island: Beige sjaal met zwarte kruisjes

lang zwart vest

sacha biker boots

outfit of the day kaya-quintana

nederlandse fashion blogger

outfit met zwart lang vest

river island sjaal met kruisjes

outfit met sacha biker boots

stoer outfit

sacha biker boots

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ellen

  Nee, niet mooi deze outfit

 • Sunseeree

  Love the biker boots !

 • Martina

  Mooi all black! Deze laarsjes heb ik op het moment aan!

  • Kaya-Quintana
   Martina

   Ja, die zitten echt heel lekker hé?

 • femketje

  gave boots en vest ;D

 • Maaike

  Het is een leuke outfit hoor, iets wat ik zelf ook wel zou kunnen dragen. Maar werk alsjeblieft even aan mijn taalgebruik, het doet pijn aan mijn ogen. Je doet toch HBO? Dan zou je echt wel een normale tekst moeten kunnen schrijven.

  • Kelly
   Maaike

   “Maar werk alsjeblieft even aan mijn taalgebruik, het doet pijn aan mijn ogen.”

   Volgens mij ben jij de gene die hier typ foutjes maakt.
   Niemand heeft er wat aan als je zo negatief gaat praten.
   Dus doe maar gewoon weer normaal en beledig haar niet. Ze doet waar ze van houdt en dat is het belangrijkste en het is haar blog en ze zit niet bij een nederlands examen.

 • Bianca

  Hoi,

  Ik vind de boots ontzettend stoer! Alleen gezien de outfit vind ik het te zwart zwart…had het evt met wit of grijs gecombineert. Maar verder is het zeker een leuk outfit.

  xxx Bianca….;)

 • Nikki

  Leuke outfit!

 • Nadine

  Sorry, maar ik vind je outfit niet zo mooi. Dat vest doet niets voor je figuur. Je hebt wel eens mooiere kleding gehad.
  De laatste tijd vind ik je blog minder leuk worden. Geen idee waar dat aan ligt. Ik begin me te storen aan sommige dingen in je filmpjes enzo. Ik zal er eens op letten wat het nou is, dan kan ik het aan je laten weten.

 • Sarah

  Leeeuk! Ik hou van stoer en all black. Je vest en boots zijn echt mooi.

 • jannekevz

  super leuke outfit!!!! ♥ je laarsjes zijn echt heel stoer!