Maxi skirt love

Degene die de maxi skirt heeft uitgevonden is mijn held. Deze lange rokken zijn echt fantastisch voor in de zomer. Zeker als je net als ik nog heel witte beentjes hebt, haha! Zo kun je die witte melkflessen nog even verbergen, terwijl je toch lekker luchtig gekleed bent. In dit geval draag ik een maxi skirt met splitjes aan de zijkant. Deze lange rok vond ik vorig jaar voor €12,95 bij de Vila. Ik nam daarom ook meteen een zwarte mee, handig!

outfit of the day

Het voordeel van deze lange rok is dat deze een brede taille band heeft. Hierdoor blijft de rok goed zitten en slankt de rok optisch af. Door de splitjes blijft de warmte niet hangen onder de rok en krijg je geen plakkende dijen en benen. Iets wat ik zelf altijd heel erg vervelend vind in de zomer. Gelukkig heb ik daar geen last van met deze rok. Samen met een fleurige top en mijn favoriete shopper is mijn outfit summer proof!

Draag jij ook graag maxi skirts?

Kaya-Quintana

P.S. Like en volg mij via Instagram, see you there!

outfit met maxi skirt

Items

Zara: Top met franje en sandalen met hak
Vila: Grijze maxi skirt met splitjes
Ted Lapidus: Lederen shopper

outfit met lange rok

summer outfit of the day

summer outfit 2015

zomer outfit 2015

maxi skirt outfit

lange rok met zijsplit

grijze maxi skirt

zomer outfit 2015

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.