Who is red coat?

Verassing, it’s me… Red coat! Okay, okay, okay… Natuurlijk ben ik niet red coat, maar ik heb er wel eentje. En aangezien het een herfst/winterjas is, wilde ik deze graag eens goed laten zien op mijn blog. Deze jas kocht ik vorig jaar bij Zara en ik ben er erg blij mee. Het is de perfecte jas voor tijdens het overgangsweer. Daarnaast is de kleur gewoon fantastisch en ben ik er heel voorzichtig mee.

red coat

Ik ben namelijk van mening dat elke vrouw een rode jas moet hebben. Rood is namelijk een krachtige en luxe kleur. Als kind had ik ook een rode jas en ik was heel verdrietig toen ik niet meer in dat jasje paste. Ik herinner mij dat ik heel vrolijk werd van die jas en de kleur. Uiteraard doet het mij ook altijd aan roodkapje denken, hihi! De jas op de foto’s in dit artikel is een seventies model.

rode jas

De jas past dan ook perfect bij de seventies trend die je nu overal in de winkels ziet. Alhoewel die trend niet heel erg bij mij past, vind ik sommige elementen ervan wel leuk. Deze jas is bijvoorbeeld een ‘boxy’ model en heeft dus een vierkante look. Normaal gesproken vind ik dat niet zo mooi bij mijzelf staan, maar deze jas werkt gewoon. Yes, ik ben heel blij met deze rode jas.

Heb jij ook een rode jas of moet je er nog eentje scoren?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Volg mij dan via Instagram voor nog meer updates, thanks!

boxy coat

rode winterjas

red boxy coat

red winter coat

rode winterjas

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana