Clarins Daily energizer cream

Het weer wordt weer warmer en daar ben ik erg blij mee. Echter is mijn huid wel een beetje van slag door de verandering van de seizoenen. In de winter gebruik ik graag de Dramatically different moisturizing lotion van Clinique. Echter is die lotion nu net iets teveel voor mijn huid, die door de warmte nu zelf al wat vettiger is door de huideigen oliën. Daarom ben ik nu overgestapt naar de Clarins Daily energizer cream.

daily energizer cream clarins

Deze cream vond ik toevallig in mijn kast. Ik was gewoon helemaal vergeten dat ik deze ooit eens heb gekregen via mijn vorige baan. Echter komt deze cream nu heel goed van pas, want ik wil mijn huid goed blijven hydrateren. Met deze cream gaat dat fantastisch want de Daily energizer cream is vochtregulerend, trekt snel in en geschikt voor bijna alle huidtypen.

clarins creme eclat du jour

Wat deze cream echt goed doet is hydrateren voor de gehele dag. Iets wat ik erg prettig vind, want een vettige huid is namelijk geen gehydrateerde huid in mijn geval. Een dagje in de zon zitten is voor mij niet te doen zonder hydrateren. Normaal gesproken moet ik dan meerdere keren per dag mijn gezicht insmeren, maar door de Daily energizer cream hoeft dat niet. Dat vind ik persoonlijk heel handig, zeker als het te warm is om te bewegen.

clarins daily energizer cream

Tevens voelt deze cream direct fris en verkoelend aan op je huid. De geur is lekker fris met een vleugje citrus, waardoor je meteen een opkikkertje krijgt. Nog een voordeel van deze cream is dat deze ook goed blijft zitten onder mijn make-up. Meestal zijn hydraterende creams niet zo handig voor onder je make-up, omdat ze vaak te romig zijn. Hierdoor kan bijvoorbeeld foundation op je huid blijven ‘drijven’, iets waar ik geen last van heb met deze cream.

clarins daily energizer cream

Als laatste kan ik je nog vertellen dat deze cream betaalbaar is. Voor €24,95 krijg je een potje gevuld met 30 ml van deze fantastische cream. De prijs maakt deze cream voor mij erg aantrekkelijk tijdens de zomermaanden. Met een potje doe ik namelijk minstens vier maanden, waardoor ik het geld er zo weer uit haal. Ik hoef nu geen honderden euro’s uit te geven aan goede hydraterende huidverzorging, handig!

Ik vind het een echte aanrader, ga jij deze ook eens proberen?

Kaya-Quintana

P.S. Ook zo’n Instagram lover, volg mij via @KayaQuintana!

creme eclat du jour review

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.