Fendi ID pendant

Eindelijk heb ik er eentje weten te bemachtigen. Uiteraard met de letter K, de eerste letter van mijn naam. Blijkbaar ben ik ook nog eens net op tijd want de Fendi ID pendants zullen de Fendi bijoux collectie verlaten. In de Fendi winkel in de Amsterdamse Bijenkorf liggen de laatste stuks in een mooie vitrine op je te wachten. Ze zullen worden verkocht tot ze er niet meer zijn en er komt geen nieuwe aanvulling.

fendi id pendant

Ik heb er ruim drie jaar over gedaan om er eentje te kopen en nu ben ik dus €65,- lichter. Toch ben ik super blij met dit kleine hangertje. Ik houd namelijk niet van protserige sieraden maar ik houd wel van kleine en simpele sieraden, die toch genoeg detail hebben om op te vallen. Er waren ook kettinkjes te koop voor bij de hangertjes maar die vond ik net iets te RUN-DMC. Ik houd van hip hop maar ik hoef er niet uit te zien als een rapper, haha!

fendi id munt

Vandaag ga ik dus op zoek naar een dunner kettinkje waaraan ik het hangertje kan bevestigen. Het liefst koop ik er nog een ID pendant bij. Ik zou er graag eentje willen voor al mijn loved ones maar dan word het wel erg druk om mijn nek. Ik vind de pendants gewoon zo schattig. Zo vind ik het ook super leuk hoe Kourtney Kardashian de letters van haar kinderen in de ID pendants om haar nek heeft hangen.

Welke letter zou jij graag aan je ketting hangen?

Kaya-Quintana

P.S. Meer shoplogs? Volg dan via Instagram, thanks!

fendi identification charm

fendi id pendant letter k

fendi identification pendant

fendi id pendant bijenkorf amsterdam

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • pamela

  wauw hij is echt heel erg mooi!! er hangt helaas wel een behoorlijk prijskaartje aan!!

  • Kaya-Quintana
   pamela

   Klopt, best prijzig maar met de giftcard die ik had viel het wel mee

 • femketje

  hij is gaaf πŸ˜€

 • daphne

  hij is zo mooi ! ik ben ook al super lang opzoek naar een met mijn letter, waren er nog veel ??? ik vind het namelijk zonde om er heen te reisen met de kans dat hij er niet is .

  • Kaya-Quintana
   daphne

   Ja, er waren nog aardig wat letters. Misschien even van tevoren naar de winkel bellen om te vragen of ze er eentje willen reserveren, dat doen ze vast wel voor je πŸ™‚