Fashion: Drie prachtige fashion blogs

Op het wereld wijde web is gigantisch veel leuks te vinden. Ik kan me dan ook uren vermaken met het lezen van blogs, plaatjes kijken en mezelf nieuwe dingen leren middels Youtube video’s. Via Bloglovin heb ik al heel wat toffe blogs gevonden. Bloglovin is wat mij betreft een super goede uitvinding want ik kan op deze manier al mijn favoriete sites en blogs in één keer bij elkaar vinden.

De volgende blogs wil ik graag met je delen omdat ik ze gewoonweg prachtig vind. Een goede blogger heeft niet altijd de meeste lezers maar wel de meest interessante verhalen. De blogs die ik deze keer voor je heb verzameld hebben ook prachtige foto’s en illustraties. De personen achter deze blogs hebben ook een leuke persoonlijkheid, hierdoor kom ik steeds weer terug op hun blogs. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

fashion blogsPIN IT!

Little winter

Een meisje, een jongen en hun kat. Ik ken hun blog nog niet zo lang maar iedere keer als ik er op kijk, word ik weer helemaal verliefd. Ze zijn ook zo lief met zijn drietjes en hun foto’s zijn heerlijk dromerig en knus. Ik zie mezelf ook wakker worden zoals zij dat doen. Lekker in bed, met een lekker theetje er bij en op bed mijn hondje in plaats van een kat. Uiteraard een leuke man naast me die altijd wat leuks te vertellen heeft, hihi!

Deze blog is perfect voor jou als je houd van dromerige sfeerbeelden. Maar ook als je houd het familie leven ook al is de familie heel erg klein. Daarnaast vind je op Little winter ook veel interieur foto’s en inspiratie platen. Het leukste vind ik de outfit foto’s die dit stel van elkaar maakt. Hun outfits zijn vaak op elkaar afgestemd maar ze zien er alles behalve cheezy uit. Ik ben een beetje verliefd op hoe zij met elkaar zijn, hihi!

littlewinter.net

Foto via Littlewinter.net

Scathingly briljant

Can you spell cute? Alles aan de blog van Kate is schattig, zoet en mooi. Al haar foto’s zijn naar mijn mening magazine waardig, alles is perfect tot in de details. Ik ben verliefd op haar kamer die bestaat uit een collectie van alle zoete kleurtjes ter wereld. Ze maakt altijd outfit foto’s voor haar boekenkast waarin de boeken netjes op kleur staan. Het leuke aan haar vind ik dat ze gewoon zichzelf is, ze blijft haar eigen stijl trouw.

Het leuke vind ik dat ze niet de schone schijn ophoudt. Ze schrijft ook wel eens over haar leven, angsten en successen. Heerlijk vind ik dat, een beetje echtheid op het web. Daarnaast heeft ze heel leuke DIY’s en verkoopt ze ook zelfgemaakte producten op Etsie. Ze doet en maakt veel in de sixties style en laat dat nu een tijdperk zijn waar ik helemaal gek op ben. Ik kan nog wel meer vertellen maar je moet gewoon haar blog bekijken.

scathingly brilliant

Foto via www.scathingly-brilliant.blogspot.nl

In the Frow

Een Engelse blogger en Youtuber met paars haar, love it! Ze maakt haar outfit foto’s gewoon in haar slaapkamer maar dat geeft niet. Haar outfits zijn namelijk zo tof dat het niet een opvalt. Sommige fashion bloggers lijken bijna onbereikbaar met hun dure producten en coole locaties. Bij Victoria vind je geen fancy achtergronden maar gewoon haar bed en kast. Ergens vind ik dat heel leuk want ze is gewoon net als jij en ik.

Ze heeft haar eigen kledingstijl en doet lekker haar eigen ding. Daarnaast vind ik haar ook echt een mooi meisje en bekijk ik met plezier haar beauty video’s. Vloggen doet ze ook heel leuk en ik vind haar prettig om naar te luisteren. Ze heeft een zachte stem met een mooi brits accent waar ik vrolijk van word. Had ik al over haar haren verteld? Nog een keertje dan want haar haren vind ik zooo tof!

inthefrow.com

Foto via Inthefrow.com

Ben je net zo onder de indruk als ik van deze blogs? Let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Meer inspiratie opdoen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.